National

Ce planuri are Oprescu cu cainii fara stapan

Publicat: 12 apr. 2013
1

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, vineri, ca desi cainii fara stapan „sunt o problema a acestei parti a Romaniei de peste doua secole”, pana in prezent au fost sterilizate 20.000 de astfel de animale, iar in 2013 municipalitatea ar urma sa prinda si sa sterilizeze alte 40.000 de patrupede.

„In privinta problemei cainilor fara stapan, stiti foarte bine: cainii fara detinator nu au aparut in Bucuresti in mandatul lui Sorin Oprescu, pe vremea lui Traian Basescu si nici macar dupa Revolutie. Cainii fara detinator sunt o problema a acestei parti a Romaniei de peste doua secole. Acum, sunt 20.000 de caini sterilizati„, a spus primarul general.

In acelasi context, Oprescu a explicat ca, anul trecut, municipalitatea „lucra cu trei echipe de prindere a animalelor”, volumul maxim pe o zi de lucru fiind de 30 de caini.

Potrivit primarului general, in 2013, autoritatile municipale si-au propus sa prinda si sa sterilizeze peste 40.000 de caini. „Cum? Cu inca 15 echipe de prindere, adica un volum de 200 de caini pe zi, 20 de zile pe luna. Campania de sterilizare incepe de saptamana viitoare”, a explicat Oprescu, conform realitatea.net

Comentarii
  • Bineinteles ca asa este. Oprescu este singurul Primar care s-a preocupat si se preocupa in continuare de problema cainilor fara stapan. Nu uitati domnilor nici macar o clipa ca trebuie sa ne supunem legilor Comunitatii Europene. Nu ca Basescu, barbar prin natura sa care era adeptul eutanasierii.

  • Daca mai era Basescu primar scapam de caini.Si nu e vorba ca era barbar ci problema cainilor este obligatoriu de rezolvat intr-un stata civilizat si mai ales european.Dar multi tarani nu inteleg asta.

Adauga un comentariu