Magazin

Ce pot pati barbatii daca mananca IAURT. Cand vor citi vor comanda portie dubla

Publicat: 01 sept. 2014
Cercetatorii de la Universitatea din Massachusetts au studiat ce se intampla cu soarecii care au in dieta zilnica iaurt, fata de cei care mananca din gunoaie. Rozatoarele care au in meniu iaurtul natural au devenit „mai cuceritori”, masculii devenind mai atractivi pentru femele. Fizic, organele reproductive isi schimba dimensiunile, iar pofta este mai mare.
Lasati impreuna cu femelele, soarecii care au consumat iaurt s-au imperecheat de mai multe ori cu partenerele lor, iar dupa perioada de gestatie ele au nascut mai multi pui decat in mod normal. Autorii studiului cred ca testele pot fi facute cat mai curand si la oameni. Ei spun ca iaurtul ajuta si altfel rozatoarele. Soarecii au blana mai lucioasa si sunt mai relaxati. Cand se deplaseaza merg altfel, cu mai mult curaj. Initial, testele pe soareci se faceau pentru a afla daca iaurtul poate trata obezitatea in cazul oamenilor.
Cel mai bun sortiment de iaurt natural, cel nemodificat chimic si care nu contine conservanti, are in compozitie un element extrem de folositor organismului uman – bacteriile probiotice. Ele sunt cheia sanatatii din iaurtul din magazine si sunt utile impotriva bolilor, previn alergiile si, mai nou, ar putea influenta viata intima, potrivit obiectiv.info.


loading...

Comentarii
  • Deci, daca mancam iaurt vom avea si noi blana mai lucioasa si vom fi mai relaxati! Ce facem cand suntel lasati cu femelele depinde de mai multi factori si mai putin de iaurt. Interesant va fi experimentul pe oameni, mai ales varianta expoerimentale cu oameni hranindu-se din gunoi cu ceea ce mananca soarecii de acolo…Teribile cercetari, nemaipomenite rezultate!

Adauga un comentariu