Magazin

Ce poti face cand te indragostesti de prietenul cel mai bun al iubitului tau

Publicat: 29 iun. 2012
1

E dragut, e simpatic si amuzant, iar ochii aia verzi sunt pur si simplu irezistibili. Singura problema e ca se intampla sa fie cel mai bun prieten al iubitului tau. Care e tandru si atent si devreme acasa, si care ar suferi enorm daca ar afla despre tradare. Ce-i de facut?

Variantele nu sunt multe si depind foarte tare de sentimentele si principiile „inculpatului”. Daca ochii lui, verzi sau de alta culoare, zburda la randul lor dupa tine, atunci aveti cateva optiuni. Daca, pe de alta parte, numai tu esti cea care nutreste sentimente fierbinti, ai alte variante, putin mai riscante.

De ce ti se intampla asta?

In primul rand, nu esti deloc singura care trece prin aceste sentimente confuze. Multe femei ajung sa se indragosteasca nebuneste de prietenii iubitilor lor. Principalii „vinovati” sunt nevoia de aventura, natura diferita a respectivului barbat (daca e exact opusul iubitului tau, te incadrezi la categoria asta), nevoia de a incalca regulile, teama de responsabilitati si relatii serioase, proximitatea (faptul ca e mereu acolo, prin zona si are garda jos, fiind printre prieteni) si, nu in ultimul rand, faptul ca e o iubire „interzisa” poate fi foarte atractiv pentru multe femei.

El ce parere are?

Cum spuneam, exista doua variante, din acest punct de vedere: si el te place si este tentat de o aventura, sau nu exista reciprocitate si el te vede doar ca pe iubita prietenului lui cel mai bun.

Daca esti absolut sigura ca el simte la fel, incearca sa afli de ce nu face nimic in privinta asta. Este foarte posibil ca respectul pentru prietenia pe care i-o poarta iubitului tau sa reprezinte un prag de netrecut. La fel de bine este posibil sa ii fie teama sa nu actioneze de frica unor consecinte, sau poate nu stie cum sa te abordeze fara sa te jigneasca. Daca esti absolut sigura ca intre voi exista niste sentimente, cea mai buna solutie ar fi sa discuti cu el si doar cu el. Gaseste un pretext sa va intalniti undeva doar voi doi si fii cat mai directa.

Variantele de actiune

Ramai fidela iubitului tau. Daca vina te-ar ucide si deja te simti rau numai cand iei in calcul posibilitatea de a-l insela pe iubitul tau, cel mai bine e sa ignori placara pasiunii. Cel mai probabil o sa-ti treaca sau macar o sa stii ca ar fi mers niciodata intre voi doi oricum.

Fugi cu prietenul iubitului tau. Daca nu-ti pasa cat de tare il ranesti pe iubitul tau, daca relatia voastra nu mai mergea de mult timp sau daca esti genul care lasa usor totul in urma, ia-l de mana si plecati spre apus. Nu este o varianta de recomandat sub puterea impulsului. S-ar putea sa regretati o decizie de asemenea amploare luata prea brusc.

Ii pastrezi pe amandoi. Daca esti genul aventuros si simti nevoia constanta de adrenalina, incearca sa „joci la doua capete”. Trebuie insa sa iei in calcul cantitatea de pericol la care te expui. Poate ca iubitul tau este foarte gelos si va lua masuri extreme, sau poate ca „amantul” va dori mai mult decat o aventura intre voi doi si te va confrunta.

Nici cu unul, nici cu celalalt. Exista si categoria de femei care prefera sa scape de probleme prin, evitarea lor sau fuga. Desi nu recomand aceasta varianta, ea nu poate fi exclusa din ecuatie. Daca simti cu adevarat ca triunghiul amoros e prea mult pentru tine si ca nu mai vrei sa ai de-a face cu niciunul din ei, poti oricand sa pleci si gata.

Sursa: unica.ro

Adauga un comentariu