Secretele istoriei

Ce poti pati daca te cheama Isis

Publicat: 28 dec. 2015
3

Multe persoane se plang ca nu le place numele, dar pentru o femeie in varsta de 29 de ani, din Marea Britanie, neplacerile provocate de numele pe care il poarta au ajuns la un nivel de neimaginat.

Femeia se numeste Rani Isis Lake si a fost botezata Isis dupa numele zeitei egiptene, doar ca acum are probleme din cauza asemanarii cu denumirea gruparii Statul Islamic, arata The Mirror.

Tanara de 29 de ani nu a avut probleme mari pana cand a incercat sa isi cumpere bilete de avion pentru Canada.

Rani povesteste ca a cumparat bilete pentru avion de la trei companii diferite, dar ca toate i-au anulat biletele in mod misterios.

Vezi si Statul Islamic preia controlul la un punct de frontiera dintre Irak si Siria

Prima companie a anuntat ca este vorba despre „probleme tehnice„, iar celelalte doua au transmis ca ea a fost cea care a anulat biletele.

Dar femeia sustine ca a fost discriminata din cauza asocierii cu Statul Islamic.

„Sunt putin nervoasa. Este complet ridicol si complet necinstit. Nu vreau sa imi schimb numele si nu ar trebui sa o fac. Nu pot face asta. Este un fel de discriminare”, a spus Rani Isis Lake.

Femeia a adaugat ca in urma cu cateva luni si-a rezervat un zbor transatlantic fara sa intampine nicio problema.

Tanara a povestit ca singura sa sansa de a iesi din aceasta situatie a fost faptul ca mai are un prenume si ca il poate folosi pe acela pentru a rezolva astfel de probleme.

Adauga un comentariu