Calatorii

Ce poti sa lovesti pe Autostrada Turda – Aiud ca sa ajungi cu masina direct la fiare vechi? 

Publicat: 25 iun. 2019
9

Ce poti sa lovesti pe Autostrada 10 ca sa ajungi cu masina direct la Remat? Cu siguranta soferul implicat in acest accident bizar nu s-a gandit niciodata ca va ajunge in aceasta situatie hilara.

Un sofer a lovit cu masina un cerb, pe Autostrada 10 (A10), Turda Aiud, intre localitatile Miraslau si Decea din judetul Alba. In urma impactului, animalul salbatic a murit, fara sa existe alte victime, ci doar pagube materiale.

Accidentul a avut loc pe lotul 3 al autostrazii, intre localitatile Miraslau si Decea din Alba, in apropierea nodului rutier de la Decea. Autostrada are gard de protectie insa inaltimea relativ redusa a acestuia a permis cerbului sa il sara cu usurinta si sa ajunga pe carosabil.

„Aceste garduri sunt gandite generalist, sunt garduri din sarma zincata, gandite sa nu rugineasca foarte repede, sa nu se deterioreze. Cand avem de-a face cu animale excesiv de puternice sau excesiv de agile, cum sunt cerbii, pentru ca, in general, un astfel de gard retine caprioarele, dar cand vine un cerb de 300 de kilograme, care vorba aia e si vanjos si plin de elan ii escaladeaza”, a declarat purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu.

Adauga un comentariu