Cancan

Ce probleme au Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Cei doi au pierdut o ființă foarte dragă

Publicat: 16 sept. 2020
Probleme Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu trec prin momente cumplite după ce una din pisicile lor a fost ucisă de câini

Probleme pentru Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Îndrăgitul cuplu suferă enorm după ce una din pisicile lor a fost sfâșiată de câini. Vlad Gherman le-a arătat prietenilor virtuali și locul în care l-a îngropat pe motanul Simba.

Vlad Gherman (27 de ani) și Cristina Ciobănașu (23 de ani) formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale showbiz-ului autohton. Însă cei doi traversează o perioadă neplăcută după ce au primit o veste proastă din partea unui vecin. Vlad și Cristina au aflat că o ființă foarte dragă lor a murit.

Actorul din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a mărturisit că unul dintre animalele lor de companie a murit în urma unei încăierări. Este vorba de Simba, un motan de care era extrem de atașat, ghemotocul de blană fiind mușcat de doi câini.

„E foarte greu. Ideea e că, în seara asta, ne-a sunat un vecin să ne spună că l-a găsit pe Simba mort, după ce doi câini l-au prins și l-au mușcat”, a dezvăluit Vlad Gherman pe InstaStory, acolo unde a postat și două fotografii cu animalul.

Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

„Ideea e, apropo de ce s-a întâmplat cu Simba… sigur nu e un caz singular, dar e dureros. Cu atât mai dureros în condițiile actuale când am stat mai mult pe acasă și am stat foarte mult cu toate animăluțele din casă.

Și chiar dacă… na… e de atâția ani, era de atâția ani în casă. Parcă în ultima perioadă ne conectasem și mai mult și atunci e cu atât mai dureroasă plecarea lui… asta e”, a mărturisit actorul.

La rândul ei, Cristina Ciobănașu a urcat pe rețelele de socializare o imagine de colecție cu motanul Simba, semn că despărțirea de animalul de companie a fost una dureroasă. „El a fost Simba…”, a scris actrița în vârstă de 23 de ani.

Unde l-a îngropat pe Simba

Ulterior, Vlad Gherman a publicat o imagine în care le arată fanilor locul în care și-a îngropat animalul de companie. Tânărul iubește enorm animalele, motiv pentru care le-a prezentat internauților un alt membru al familiei, o pisică pe nume Prințesa.

„Nebuna asta (n.r. – pisica pe care o cheamă Prințesa) parcă a simțit că sunt trist… Da, iubita mea… Hey… A fost un an foarte ciudat și e în continuare. Da, Prințesa, și eu abia aștept să șterg din calendar anul ăsta. Exact.

Important e că trebuie să fim optimiști, trebuie să ne gândim la ai noștri, să avem grijă și să prețuim fiecare moment alături de cei dragi”, a fost mesajul lăsat de actorul din „Sacrificiul”.

Moartea unui animal de companie este un moment trist, așa că e de înțeles ce probleme au Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu.

Adauga un comentariu