Cancan

Ce probleme de sănătate are mama Deliei Matache: „Nu mai am cum să lupt”

Publicat: 24 sept. 2021
Mama Deliei Matache se confruntă cu o afecțiune la mână pentru care se pare că nu este leac

Mama Deliei trece printr-o perioadă mai dificilă. Gina Matache se confruntă cu o problemă de sănătate pentru care nu există leac. Aceasta a vorbit despre suferința ei și a mărturisit că nu mai vrea să ia niciun tratament, dorindu-și să uite cu totul de boală.

Gina Matache se confruntă cu o afecțiune la mână. Din nefericire, problema de care suferă mama artistei Delia Matache nu are leac. Chiar dacă mâna o doare în continuare și nu o poate folosi ca pe cealaltă, mama Deliei a spus că a întrerupt tratamentul. Aceasta a mărturisit că nu mai poate să lupte, că s-a săturat să meargă prin spitale. De asemenea, Gina Matache a mai spus că lasă totul în seama lui Dumnezeu pentru că oricum pentru afecțiunea ei nu există un leac.

Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Gina Matache a încercat să caute un leac

Mama Deliei a spus că a încercat să se intereseze în mai multe locuri dacă există vreun tratament pentru afecțiunea ei de la mână. Gina Matache a mărturisit că un astfel de leac nu există în România, dar nici în străinătate. O singură variantă ar putea să fie în Franța, însă interpreta de muzică populară nu ar fi nici acolo asigurată că problema de sănătate pe care o are ar putea să fie tratată.

Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus Gina Matache.

Adauga un comentariu