Scena artistica din Romania

Ce pun la cale Gheorghe Visu si Florin Zamfirescu, la 11 ani de la “Inima de tigan”

Publicat: 12 apr. 2019
3

Pentru regizori este o adevarata performanta sa adune in aceeasi echipa actori de calibru. Dupa succesul imens inregistrat cu telenovelele „Inima de tigan” si „Regina”, iata ca Gheorghe Visu si Florin Zamfirescu s-au reunit pe platourile de filmare. Anul trecut au jucat in ”Morometii 2”, iar anul acesta ii vedeti in ”Heidi”.

Cei doi actori s-au intersectat din nou, pe plan profesional. Artistii au filmat anul trecut pentru „Morometii 2”, in regia lui Stere Gulea, in care Visu a fost Matei Dimir, iar Zamfirescu, Alde Tugurlan.

Iar anul acesta ii veti vedea, in aceeasi formula, si in filmul politist „Heidi”, de a carei regie se ocupa Catalin Mitulescu. In perioada 2007-2008, ei au filmat in „Inima de tigan”, serialul de succes produs de Ruxandra Ion, iar un an mai tarziu, intre 2008 si 2009, au fost distribuiti si  in „Regina”.

Visu a fost magistral in rolul lui State Potcovaru, iar Zamfirescu l-a interpretat pe afaceristul Gigi Dumbrava, ei fiind dusmani de moarte, conform scenariului.

Daca in serialele transmise de postul Acasa TV, ei aveau relatii sentimentale de lunga durata, State, cu Flacarica (Carmen Tanase), iar Gigi, cu Pisi (rol interpretat de Ioana Hauer), iata ca si in viata reala sunt la fel de stabili. Gheorghe Visu a vorbit la superlativ despre partenera lui de viata.

„Sotia mea e familia mea si singurul om care-mi cunoaste fricile. Recunosc ca ma las putin influentat de ea. Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit intotdeauna in casa noastra. Si asta pentru ca eu fac ce vreau si sotia mea la fel”, a declarat actorul pentru wowbiz.ro.

In schimb, Florin Zamfirescu, care a fost casatorit de patru ori, si are doi copii, pe Stefana Samfira si pe Vlad Zamfirescu, ambii actori, este indragostit de cativa ani de Daciana, de profesie medic: ”Daciana este femeia pe care regret ca nu am cunoscut-o de mai mult timp”, a povestit el, pentru Click!

Adauga un comentariu