Gadgeturi

Ce pune la cale Apple cu noul ei ceas inteligent

Publicat: 11 dec. 2014

Apple are planuri mari cu noul model de ceas inteligent. Compania americana vrea sa faca din acesta un gadget de care utilizatorii nu se pot lipsi.

In cadrul proiectului vor fi cooptati mai multi experti in design pentru ca ei sa ii dea noului produs un aspect cu adevarat remarcabil, se arata intr-un articol Digital Trends. Scopul acestui plan este de a crea un produs pe care orice pasionat de tehnologie sa si-l doreasca.

Clientii ar putea primi si sfaturi pentru a alege cel mai bun model, caci ei vor avea la dispozitie mai multe variante din care sa aleaga.

Nu este de mirare ca unul dintre coordonatorii programului de vanzari este Angela Ahrendts, cea care a condus in trecut compania Burberry.

Ahrendts a fost angajata de Apple la inceputul acestui an, dupa ce a inregistrat un succes important pentru Burberry pe piata emergenta din China. Directorul executiv al Apple, Tim Cook, spera ca ea sa faca minuni si cu noul ceas inteligent pe care americanii il vor scoate pe piata in viitor.loading...

Adauga un comentariu