Magazin

Ce rasa de caine ti se potriveste in functie de personalitatea ta

Publicat: 11 nov. 2014
1
Proprietarii de Yorkshire Terrier sunt cei mai fericiti dintre posesorii de caini, potrivit unui studiu britanic care a corelat rasele canine cu personalitatea celor care le detin.
Acest studiu a fost realizat in Marea Britanie de compania Frontline Spot On, care produce tratamente veterinare impotriva puricilor si capuselor, potrivit dailymail.co.uk.
„Pentru multi dintre proprietarii de caini, animalul lor este mai mult decat un simplu companion, este un membru al familiei. Este interesant de observat cum preferinta pentru o anumita rasa canina poate ajuta la definirea clara a tipului de personalitate” a declarat Christine Male, manager in cadrul companiei Frontline Spot On.

Citeste si: Catelul care INGHEATA de fiecare data cand este luat in brate – VIDEO AMUZANT

Potrivit studiului, persoanele care se definesc ca fiind mai mereu fericite, care au o atitudine pozitiva si care rad mult prefera cainii din rasa Yorkshire Terrier.
Bogatasii prefera cainii din rasa bulldog olandez sau pug, in timp ce persoanele care ofera foarte mult din timpul lor altora prefera micii caini din rasa Chihuahua.
Dalmatienii, o rasa celebra in cinematografie gratie filmelor din seria „101 dalmatieni”, sunt preferati de persoanele generoase din punct de vedere financiar.
Cainii din rasa Golden Retriever au cei mai inteligenti stapani, potrivit aceluiasi studiu care a descoperit si faptul ca fanii muzicii rock prefera animalele din rasa Bulldog francez, stapanii acestora fiind convinsi ca animalele lor stiu ce gandesc.

Citeste si: Ce fel de CREATURA credeti ca e pe canapea? Puteti ghici?

Persoanele care se afla mai mereu intr-o relatie, dar nu sunt niciodata multumiti si vor sa o incheie prefera cainii din rasa bulldog, in timp ce cuplurile casatorite care au sansa unei casnicii lungi si fericite vor alege ca animal de companie un caine din rasa bulldog olandez sau pug.
Oamenii singuratici au de cele mai multe ori un labrador, in timp ce proprietarii de masini sport vor alege, de cele mai multe ori, daca vor un caine, un dalmatian.
Sursa: debarbati.ro 
Adauga un comentariu