Magazin

Ce reactie a avut Lidia Buble la zvonurile legate de relatia sa cu Razvan Simion

Publicat: 26 iun. 2015
1
De cateva zile, presa vuieste despre o posibila relatie intre Razvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”, si cantareata Lidia Buble. Pana in acest moment, niciunul nu a confirmat ca aceste zvonuri sunt reale. Un fapt confirmat este doar despartirea moderatorului tv de sotia sa, dupa 15 ani de relatie. Seara trecuta, insa, in timpul unei conversatii cu fanii pe Facebook, Lidia Buble a avut prima reactie in acest scandal.
Artista a postat pe Facebook o fotografie in care apare imbracata intr-un maiou decoltat, cu vedere la bustul imresionant. In dreptul imaginii a lasat si un mesaj: „Noapte buna, bublisorilor:*”, a mentionat vedeta. La scurt timp, fanii i-au lasat zeci de mesaje. Acestia erau curiosi in legatura cu zvonurile legate de relatia dintre ea si Razvan Simion.
Admiratorii au incurajat-o pe vedeta si i-au spus ca dragostea e cea mai importanta si ca nu ar trebui sa se simta vinovata de nimic. „Noapte buna si nu te supara. Iubesti si esti iubita. Asta conteaza”, a scris un fan, iar Lidia i-a multumit pentru incurajare. „Te pup cu drag si iti multumesc!!!”, a spus artista.
Comentarii
Adauga un comentariu