Cancan

Ce relație este între Liviu Vârciu și Carmina. Fiica sa cea mare îl bagă la datorii

Publicat: 15 feb. 2021
relație Liviu Vârciu Carmina
Liviu Vârciu și fiica sa Carmina au revenit la sentimente mai bune

Puțină lume știe ce relație este acum între Liviu Vârciu și fiica sa cea mare Carmina, cei doi chiar fiind certați la un moment dat. Și totuși, odată cu trecerea timpului, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Acest lucru s-a petrecut mai precis după ce adolescenta a trecut de vârsta majoratului. Mai precis, Liviu Vârciu își aduce fiica în București și îi cumpără un apartament.

Anii au trecut, iar fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră, în primăvara aceasta urmând să împlinească 19 ani. Mai mult, de ziua ei, pe 8 mai 2020, artistul și-a manifestat iubirea pentru fiica lui printr-o urare pe canalele de socializare. Cu toate că ea a și locuit pentru o perioadă în casa lui Liviu Vârciu, ceva nu a funcționat între aceștia iar Cramina a revenit la locuința mamei sale. Din câte s-ar părea, au existat anumite neînțelegeri între ea și actuala soție a artistului.

„Nu s-a înțeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită și mai… fițoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înțeles, au ieșit o mulțime de discuții în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă”, a mărturisit un apropiat al artistului.

Ce relație este între Liviu Vârciu și Carmina

Și totuși, în ultima parte a anului trecut, cei doi au revenit la sentimente mai bune. iar o dovadă în acest sens este faptul că Liviu Vârciu își aduce fiica mai aproape de el, în București. Astfel, artistul îi cumpără apartament fiicei sale și nu se va uita la bani când vine vorba despre fiica sa cea mare.

Așadar, poate și pentru a compensa anii pierduți din copilăria Carminei, artistul și omul de televiziune s-a decis să-i îndeplinească o dorință costisitoare fiicei sale. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că îi va cumpăra un apartament fiicei sale, într-o zonă de lux. Și, obișnuit să-și țină fanii la curent cu orice noutate, Vârciu le-a arătat acestora cum arată noua locuință a fiicei sale.

Acesta a postat pe TikTok o filmare în care apare alături de Carmina, în timp ce o îmbrățișa. Evident, Carmina a fost extrem de încântată de noua sa locuință. Apartamentul Carminei va fi în Ambiant București, zona Pipera, considerată una dintre cele mai luxoase zone din Capitală.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tată? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu.

Cine este iubitul Carminei

Fiica lui Liviu Vârciu a crescut și s-a transformat într-o tânără foarte frumoasă și atrăgătoare. Carmina are aproape 19 ani și este preocupată de vlog și actorie. La ora actuală trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr mai mare cu an alături de care apare în poze pe rețelele de socializare. Carmina Teiceanu Vârciu a mărturisit că băiatul care i-a cucerit inima este un tânăr care o surprinde mereu fiind o fire foarte romantică. Carmina a mai precizat că băiatul îi este alături de fiecare dată când trece printr-un episod mai puțin plăcut.

„E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proastă nu se lasă până nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu mă lasă să fiu tristă”, a spus fiica lui Liviu Vârciu.

Însă rămâne de văzut cum va continua această relație și dacă Liviu Vârciu va fi de acord cu tânărul pe care-l iubește Carmina.

Adauga un comentariu