Scena artistica din Romania

Ce reusita pentru Ioana Tufaru. A jucat intr-un spectacol de teatru 

Publicat: 21 mai 2019
3

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrite Anda Calugareanu, a avut parte de un eveniment important in viata ei. Aceasta a aparut pe scena intr-un spectacol care a avut loc la Teatrul Evreiesc

Ioana Tufaru a aparut intr-o piesa pusa in scena la Teatrul Evreiesc. Fiica regretatilor artisti Anda Calugareanu si Dan Tufaru a ajuns la varsta de 40 de ani sa calce pe urmele celebrilor ei parinti. Ioana Tufaru a jucat sambata in piesa de teatru „Scripcarul pe acoperis”, la Teatrul Evreiesc. In piesa, Ioana Tufaru a fost o vanzatoare de peste. 

„A fost super totul, a fost fix cum am visat. Luca, fiul meu, nu a fost pentru ca nu are rabdare, piesa a durat trei ore si jumatate. Asa ca a venit doar Ionut (n.r. partenerul ei de viata) si a fost foarte incantat de prestatia mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru click.ro. 

„Au fost trei luni de munca, grele si obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumosi. Trei luni in care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casa, iar actorii lui au fost ca o a doua familie, o experienta frumoasa de care sincer imi va fi dor. Multumesc tuturor oamenilor frumosi cu care am lucrat in aceste trei luni. Multumesc in primul rand regizorului Andrei Munteanu pentru ca a avut incredere si m-a primit in aceasta minunata echipa ar fi multe persoane carora trebuie sa le multumesc pentru aceasta frumoasa experienta traita. Imi va fi dor de diminetile in care ma trezeam sa plec la repetitie”, a notat Ioana Tufaru in mediul online. 

Ioana Tufaru este casatorita si a devenit mamica pentru prima oara in 2015, atunci cand a adus pe lume un baietel care a primit numele Luca. 
 

Adauga un comentariu