Sport

Ce rezultat mare! CSM Poli Iasi, remiza în fata campionilor din Targu Mures

Publicat: 02 oct. 2016
1

Sâmbata seara, Sala Sporturilor din Târgu Mures a gazduit partida de futsal dintre campionii de la CS City’us Târgu Mures si iesenii de la CSM Politehnica. La finalul unui joc antrenant, din etapa a V-a din Liga I de fotbal în sala, desi erau favorite certe, gazdele muresene nu au reusit sa se impuna în fata formatiei din Dealul Copoului, rezultatul final fiind de 2-2 (0-1). Evolutia scorului a fost urmatoarea: 0-1 (Liviu Ruxandari ’18), 1-1 (Vlad Tipau ’27), 2-1 (Cristian Cardenas Macia ’31), 2-2 (Valentin Pricop ’36).
De remarcat ca, în ultimele secunde ale disputei, când gazdele au iesit cu portarul în atac, ieseanul Narcis Catarama a interprceptat balonul la mijlocul terenului, dar a sutat pe lânga poarta adversa goala!

Pentru gazdele de la CS City’us Tg. Mures au evoluat: Miguel Angel Molina Davila – Csala Szolt, Vlad tipau, Razvan Togan, Tamas Kusmodi, apoi Mihai Tatar, Vasile Moldovan – Mario Duque, Andras Dobai, Dumitru Mimi Stoica, Cristian Cardenas Macia, Alexandru Pop, Bogdan Covaci, Andrei Boros. Antrenori: Cosmin Gherman si Lucian Nicusan.

CSM Poli Iasi
a evoluat cu urmatorul lot de jucatori: Marius Chiriac – Liviu Ruxandari, Narcis Catarama, Radu Pisica (capitan), Radu Gutu, apoi Ioan Grigoras – Gabriel Dobre, Valentin Pricop, Victor Mandea, Adrian Calugareanu, Bogdan Botezatu, Robert Mircia. Antrenor principal: Gabriel Dobre. Director de marketing si delegat: Vlad Baban.
Din pacate, iesenii sunt vaduviti în continuare de absenta a doi jucatori importanti, Alexandru Pricop si Mario Schiopu fiind accidentati.

La finalul jocului de la Târgu Mures, acolo unde iesenii au reusit una dintre surprizele rundei, team-managerul formatiei moldave, Ionel Popa, a declarat: „Echipa noastra este în crestere de la joc la joc, iar remiza de la Târgu Mures, în fata unei echipe multiple campioane nationale si care va reprezenta România în UEFA Futsal Cup, adica în Liga Campionilor, ne ajuta foarte mult pentru evolutia pe viitor. Cred ca vom face jocuri mult mai bune pâna la iarna si în acest campionat vom avea un cuvânt de spus pentru primele pozitii ale ierarhiei! Baietii vad ca au învatat multe lucruri bune de la antrenorul Gabriel Dobre, le aplica în meciurile disputate, desi mai sunt multe lucruri de pus la punct. Felicit întreaga echipa! Va anunt ca avem si trei jucatori selectionati în lotul national de seniori, pentru dubla cu Turcia, pe Ruxandari, Catarama si Pisica!”.

În runda urmatoare, cea cu numarul 6, luni, pe 10 octombrie, probabil de la ora 18:00, pe teren propriu (Sala LPS Iasi din Dealul Copoului), CSM Politehnica Iasi va primi replica echipei KSE Târgu Secuiesc.
 
 

 

Adauga un comentariu