Diete si sanatate

Ce risti cand nu ai grija de tine

Publicat: 21 iun. 2018
6

Pentru a mentine corpul sanatos, este foarte important sa fie evitate si prevenite problemele mentale si fizice. Sanatatea fizica este strans legata de alimentatia pe care o ai. Daca stilul de viata este unul sanatos, nu numai ca este mentinut un control asupra greutatii, ci scade si riscul de imbolnavire.

Problemele pe care un om le poate dezvolta cand nu se simte bine din punct de vedere fizic sunt numeroase, insa iata care sunt principalele.

Diabet
Consumul excesiv de alimente procesate, de zahar rafinat si o dieta este bogata in grasimi, pot creste riscul de diabet. Organismul sufera in momentul in care nu primeste substante nutritive, imbolnavindu-se de cele mai multe ori.

Colesterol marit
Nivelul crescut de colesterol poate fi provocat de alimentatia bogata in grasimi. Stilul de viata foarte activ si dieta necorespunzatoare te ”obliga” sa mananci aproape zilnic mancare procesata. Acestea nu contin o cantitate mare de substante nutritive, fiind in schimb bogate in grasimi trans, despre care stim ca sunt foarte nocive, crescand riscul mai ales de cancer.

Studio Videochat Iasi
Adauga un comentariu