Frumusete

Ce rochii de miereasa va purta Andreea Balan in ziua nuntii cu George Burcea

Publicat: 15 sept. 2019

Andreea Bălan și George Burcea își vor oficializa astazi relația în fața lui Dumnezeu. Emoțiile sunt pe măsură, mai ales că și micuța Clara v-a avea parte de un moment important în viața sa: creștinarea. 

Toate momentele au fost pregătite și calculate cu exactitate de frumoasa artistă, care a vorbit la superlativ despre petrecerea care v-a urma. Ținutele au avut de asemenea un rol foarte important în această zi și cum era de așteptat, Andreea le-a ales pe măsură. Mai exact rochiile, care vor fi trei la număr.

Andreea Bălan a anunțat că la nunta ei cu actorul George Burcea nu va purta o singură rochie de mireasă, nici două, așa cum se procedează în ultima perioadă, ci trei. Artista a dezvăluit câteva detalii despre fiecare dintre ele și chiar a făcut publice imagini din timpul probelor pentru a-și alege minunatele rochii. 

”Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, a declarat Andreea Bălan. sursa: cancan.roloading...

Adauga un comentariu