Diverse

Ce s-a ales de Cristi Tabara, dupa ce a slabit peste 60 de kg! Prezentatorul tv este de nerecunoscut in prezent

Publicat: 05 oct. 2019

Cristian Tabara a decis sa se retraga din televiziunea din Romania in urma cu multi ani. Cu toate ca a parasit Romania, el nu a putut sta departe de meseria de jurnalist.

Prezentatorul tv s-a stabilit in Republica Moldova si este realizator de emisiune la postul de televiziune Publika. Odata cu trecerea anilor, Cristian Tabara a trecut printr-o serie de transformari, ajungand sa fie de nerecunoscut, caci a slabit nu mai putin de 60 de kilograme.

Apropiatii sustin ca acesta a fost nevoit sa tina o dieta, din cauza unor probleme de sanatate. In realitate, transformarea radicala prin care a trecut Cristian Tabara din punct de vedere fizic nu se datoreaza unui stil de viata sanatos sau pasiunii pentru sport, ci din cauza problemelor prin care a trecut in ultimii ani.

Potrivit Libertatea, Cristian Tabara s-a luptat cu depresia in 2010, dupa ce a fost acuzat ca a hartuit sexual o minora. La vremea respectiva, o copila de 12 ani, indemnata de familie, a depus o plangere de abuz sexual impotriva fostului prezentator de la Pro Tv si TVR. Cristian Tabara a fost acuzat de viol, insa  cazul a ramas suspendat.loading...

Adauga un comentariu