Cancan ultimă oră

Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cioacă? Acesta a luat o decizie radicală la 13 ani de la dispariția mamei sale

Publicat: 30 aug. 2020
Cristian Cioacă și fiul său, Patrick

S-au scurs 13 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, iar fiul fostei avocate și al lui Cristian Cioacă a trecut prin clipe cumplite. De când a rămas fără cei doi părinți, băiatul a fost nevoit să se conformeze la noua sa viață.

Cum trăiește acum Patrick, fiul Elodiei și al lui Cioacă

Băiatul a trecut prin momente dificile după pierderea mamei sale. Totodată, pe lângă lipsa mamei, Patrick a fost nevoit să stea departe și de tatăl său. Cristian Cioacă are de ispășit o pedeapsă de 16 ani și 8 luni pentru că și-a ucis soția. Astfel, băiatul cuplului a ajuns în grija surorii fostului polițist. Ana Maria Ene este cea care a avut grijă ca băiatului să nu îi lipsească nimic.

Acum Patrick este un adolescent în vârstă de 15 ani și este membru al Federației Române de Baschet. În ciuda faptului că a rămas marcat de evenimentele din familia sa, tânărul Patrick se luptă să ducă o viață normală. De aceea, el a luat o decizie importantă pentru viitor.

Fiul Elodiei și a lui Cristian Cioacă a luat o decizie radicală. Ce va face acesta

Patrick și-a dorit să scape de povara pe care o purta din cauza familiei sale. Împreună cu tutorele său care este reprezentat prin sora lui Cioacă, fiul Elodiei ar urma să își schimbe numele de familie. Crina Radu, avocata familiei Ghinescu a declarat că sora lui Cristian Cioacă a formulat o cerere prin care solicită schimbarea numelui pentru Patrick Cioacă. Acesta ar urma să ia numele tutorelui.

”Am sunat la Primăria Albota, unde copilul practic locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o cerere de schimbare a numelui formulată de către sora lui Cristian Cioacă. Dumneaei este tuturorele copilului la acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poarte numele de Ene. Dar faptul că i-a schimbat numele, spun eu, că nu-l ajută pe copil.”, susține avocata, potrivit spynews.ro.

Adauga un comentariu