Cancan ultimă oră

Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian la autopsie? Apropiații au fost șocați

Publicat: 14 aug. 2020

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul asasinării liderului interlop Emi Pian. Ancheta înaintează iar amănuntele șocante nu încetează să apară. Polițiștii care investighează cazul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian confirmă faptul că în seara în care a murit interlopul consumase substanțe halucinogene. De asemenea membrii clanului Duduianu susțin că Emi nu consuma droguri.

Furnizorii, membri apropiați ai clanului Duduianu.

Se speculează că șeful grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este chiar Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’. De-a lungul anilor acesta s-a ocupat cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele lăutarilor.

Individul este acum în atenția anchetatorilor, care suspectează că el ar fi vândut substațele interzise membrilor clanului Duduianu.

Procurorii DIICOT au reținut trei suspecți în acest caz, membrii apropiați ai clanului, care le-ar fi vândut personal droguri interlopilor și maneliștilor. Posibilitatea ca Emi Pian să fi fost drogat în momentul asasinării devine din ce în ce mai mare, susțin anchetatorii.

Apropiați ai Duduienilor vând substanțe interzise și în cluburi

Se crede faptul că Gicu Impresaru’ nu acționa singur, ci cu ajutorul a doi soți care erau apropiați ai clanului Duduianu. Aceștia vindeau droguri și în cluburi.

Anchetatorii au mers la cei 3 acasă, iar cu ajutorul unui câine dresat au fost găsite cinci grame de cocaină ascunse printre haine.

Este bine cunoscut faptul că Gicu Impresaru’ este mereu prezent la petrecerile cu manele ale interlopilor, însă sta mereu retras, în spatele acestora.

„Nu are nicio legăturile cu clanurile de zi cu zi! Spune că este implicat în clanul Duduianu, dar nu are nicio legătură!“ a declarat Gicu Impresaru’ despre acuzațiile care i-au fost aduse fratelui său.

Cine era, de fapt, Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost executat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, autoritățile au făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Printre numele celor șantajați se afla Florin Salam și Nicolae Guță .

Comentarii
  • Sugi pula tu ma țigan basit fututi rasa mati și cu ciorile mati sa va fut de minioni, luavas sa va iau nevestele în pula de clovni penali sa va ma fut și pe voi încă odată ca aveți toți curu de braziliene da habar n-aveți sa dați cu pumnu mâncăm iai brânză de la pula

  • Mai terminati in pl mea cu mafiotii vostrii de cacao ,astia sunt mafioti bagamias pl in presa si in ciorile astea ati inebunit cu pian si brigada lor de 2 lei

  • Bai paule ‘ ești făcut praf să mor io pai nu te uiți și tu la știri la televiziunea asta că tot timpul spune de eiii că tot ce fac ei , tu și rasa ta morți tăi no să faci nici data ! Și ge in pula ei băieți din clanul acesta pentru că dacă nu riști nu mănânci așa că nu mai adu-ti tu cu părerea aici sau să te afirmi cu banalele tale stai dreacu unde îți este locul și vezi de morți taiii care au murit și nu de altii

Adauga un comentariu