Cancan ultimă oră

Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian la autopsie? Apropiații au fost șocați

Publicat: 14 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian la autopsie Apropiații au fost șocați
Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul asasinării liderului interlop Emi Pian. Ancheta înaintează iar amănuntele șocante nu încetează să apară. Polițiștii care investighează cazul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian confirmă faptul că în seara în care a murit interlopul consumase substanțe halucinogene. De asemenea membrii clanului Duduianu susțin că Emi nu consuma droguri.

Furnizorii, membri apropiați ai clanului Duduianu.

Se speculează că șeful grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este chiar Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’. De-a lungul anilor acesta s-a ocupat cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele lăutarilor.

Individul este acum în atenția anchetatorilor, care suspectează că el ar fi vândut substațele interzise membrilor clanului Duduianu.

Procurorii DIICOT au reținut trei suspecți în acest caz, membrii apropiați ai clanului, care le-ar fi vândut personal droguri interlopilor și maneliștilor. Posibilitatea ca Emi Pian să fi fost drogat în momentul asasinării devine din ce în ce mai mare, susțin anchetatorii.

Apropiați ai Duduienilor vând substanțe interzise și în cluburi

Se crede faptul că Gicu Impresaru’ nu acționa singur, ci cu ajutorul a doi soți care erau apropiați ai clanului Duduianu. Aceștia vindeau droguri și în cluburi.

Anchetatorii au mers la cei 3 acasă, iar cu ajutorul unui câine dresat au fost găsite cinci grame de cocaină ascunse printre haine.

Este bine cunoscut faptul că Gicu Impresaru’ este mereu prezent la petrecerile cu manele ale interlopilor, însă sta mereu retras, în spatele acestora.

„Nu are nicio legăturile cu clanurile de zi cu zi! Spune că este implicat în clanul Duduianu, dar nu are nicio legătură!“ a declarat Gicu Impresaru’ despre acuzațiile care i-au fost aduse fratelui său.

Cine era, de fapt, Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost executat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, autoritățile au făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Printre numele celor șantajați se afla Florin Salam și Nicolae Guță .

Adauga un comentariu