Stiri si curiozitati

Ce s-a intamplat cu Emma Zeicescu dupa ce a fost retinuta pentru consum de droguri

Publicat: 20 nov. 2018
3

Jurnalista Emma Zeicescu a putut fi vazuta din nou pe sticla la TVR, in cadrul emisiunii Perfect Imperfect, dupa ce a lipsit mai bine de o luna.

Dupa ce toata lumea credea ca i s-a terminat cariera in televiziune, Emma a facut o surpriza placuta din aparitia la TVR, asta dupa ce procurorii DIICOT au decis clasarea cazului ei in care a fost urmarita penal pentru detinere de droguri.

Conform Libertatea, prezentatorul TV Claudiu Popa a recunoscut ca erau ale lui tigarile cu canabis, doar ca le-a pus in rucsacul Emmei Zeicescu, rucsac pe care il tinea el atunci cand au participat la Summer Well.

Luna trecuta, atat Emma Zeicescu, cat si Caludiu Popa au fost pus sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri in vederea consumului. Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost iubiti o buna perioada de timp in intervalul in care au lucrat amandoi la Realitatea TV si se pare ca si-au dezvoltat niste obiceiuri nu prea sanatoase in cuplu.

Emma Zeicescu (TVR) si Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinsi cu doua tigari cu cannabis la Festivalul Summer Well.

„Suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin au detinut, fara drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv doua tigarete confectionate artizanal ce contineau cannabis in amestec cu tutun”, conform comunicatului DIICOT.

„Emma Zeicescu nu are raporturi de munca cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;” s-a mentionat pe 11 octombrie de catre TVR.

Adauga un comentariu