Actualitate

Ce s-a intamplat cu Livian si Bianca de la ‹‹Puterea Dragostei››! Amandoi au recunoscut

Publicat: 18 sept. 2019

Livian si Bianca de la Puterea Dragostei au recunoscut ce s-a intamplat cu ei in cadrul emisiunii!

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, si Bianca Comanici, concurenti la Puterea Dragostei, au reusit sa demonstreze cat de frumoasa poate fi iubirea, mai ales atunci cand doi oameni se intalnesc, se cunosc, se respecta si se indragostesc!

Cei doi au oficializat relatia chiar si pe retelele de socializare, acolo unde Livian si Bianca apar intr-o relatie. Iata dovada!

La ce renunta Bianca de la Puterea Dragostei de dragul lui Livian! De cand este indragostita, Bianca s-a transformat. Castigatoarea sezonului 1 de la Puterea Dragostei si-a gasit in sfarsit perechea in casa, in sezonul 2 al show-ului. Bianca si Livian formeaza acum un cuplu, iar cei doi indragostiti isi doresc sa petreaca tot mai mult timp impreuna.

Bianca a dezvaluit recent ca pentru Livian renunta uneori si la coafura perfecta. "Prefer sa stau cu tine inainte de emisiune si sa ne pupacim, decat sa-mi fac parul", i-a marturisit Bianca lui Livian intr-un live, iar tanarul a fost tare incantat si a rasplatit-o cu un sarut.loading...

Adauga un comentariu