Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat cu Narcis Ianău după ce a participat la prima ediție a show-ului ”Românii au talent”

Publicat: 14 oct. 2021

Viața lui Narcis Ianău s-a schimbat radical, după ce a participat la prima ediție a show-ului ”Românii au talent” de la Pro TV. Un adolescent cu visuri mărețe – așa a fost văzut prima oară Narcis Ianău pe scenă, la prima ediție a show-ului ”Românii au talent” de la Pro TV. Adolescentul de atunci a reușit să cucerească inimile oamenilor cu o voce incredibilă.

Tânărul născut în Bacău a interpretat prima oară, la preselecții, „O mio babbino caro” din opera Gianni Schicchi de Giacomo Puccini. Apoi, a început să ia lecții de canto pentru etapa următoare a concursului, iar în semifinală a interpretat piesa „Adagio” de Tomaso Albinoni. În finală, a inrepretat o versiune proprie a ariei „The Phantom of the Opera”. S-a clasat pe locul al doilea cu 24,40% din voturi, fiind depășit de rapperul Adrian Țuțu, care a acumulat 29,29% din voturi.

Apoi, în anul 2012, a revenit pe aceeași scenă, dar de data aceasta în calitate de invitat special în prima semifinală a celui de-al doilea sezon ”Românii au talent”, unde a interpretat „Scarborough Fair”.

A cucerit scene mari de la o vârstă fragedă

La 26 de ani, Narcis Ianău are realizări spectaculoase. Acesta a mers într-un turneu de 85 de țări, unde a cântat pe cele mai mari scene ale lumii alături de Sarah Brightman, artista britanică cu sute de discuri de aur și de platină. Recent, fostul concurent de la „Românii au talent” a urcat pe scena de la „X factor”, unde a uimit jurații cu vocea sa.

„Ar trebui ca România să te audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana Groza după ce l-a auzit interpretând piesa Caruso de la Lucio Dalla.

După ce a absolvit studiile, artistul a semnat un contract cu producătorul lui Andrea Bocelli. A cântat în deschiderea concertelor sopranei britanice Sarah Brightman. Iar, despre modul în care s-a cunoscut cu producătorul muzical Frank Peterson, Narcis a mărturisit: „Am înregistrat o piesă și am postat-o pe YouTube, folosind negative, fără să îmi dau seama de drept de autor. A vrut să mă penalizeze (n.r. Frank Peterson) că am folosit fară drept, dar i-a plăcut vocea și a zis că hai să vedem cine e vocea…nu mi-a venit să cred”, arată Fanatik.

Adauga un comentariu