Magazin

Ce s-a intamplat cu prezentatoarea TV Corina Danila? Vezi cum arata ea acum si ce planuri de viitor are

Publicat: 15 oct. 2012

Corina Danila s-a lansat in industria de divertisment din Romania la inceputul anilor ’90, ca prezentatoare de stiri si emisiuni TV. La baza actrita, ea a parasit rapid pupitrul buletinelor informative si a dat viata unor personaje indragite de film si telenovela.

Corina Danila si-a inceput cariera in Televiziunea Romana, in 1994, ca prezentator de stiri, continuand apoi, din 1996, la Pro TV. Din 2000 a devenit prezentator TV la postul acasa, unde ulterior a primit rolul principal in prima telenovela romaneasca „Numai Iubirea”. Dupa ce a dat viata personajului Ana Dogaru, Corina a a revenit la rolul de moderatoare TV si a prezentat diferite emisiuni adresate femeilor.

Incepand cu anul 2011, Corina s-a intors pe micile ecrane ca prezentatoare la Televiziunea Romana si a moderat emisiunea „Topping”, unde propunea topuri din muzica, film, moda, carte, job-uri, cancanuri, evenimente sau bancuri, pe care telespectatorii erau nevoiti sa le comenteze.

Mai mult decat atat, vedeta este consilier in management la Directia Artistica si Productie din TVR si va ramane pe acest post in viitorul apropiat.
sursa: perfecte.ro

Adauga un comentariu