Mozaic muzical

Ce s-a intamplat in momentul in care baietii Ilenei Ciuculete au dat nas in nas cu Cornel Gales la un concert?

Publicat: 27 iun. 2017
3

Scandalul colosal izbucnit zilele trecute intre Cornel Gales si cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete pare sa se fi stins. Dupa ce acestia si-au adus acuzatii grave, cei trei au ingropat securea razboiului, intrucat s-au intalnit la un eveniment.

Cristi si Mugurel Sfetcu au sustinut pentru prima oara un concert, iar acolo au avut parte de o supriza. ”Este primul concert Mugurel si Cristi Sfetcu, de acum ei vor avea o cariera de succes. Ca sa fie totul complet, il chem aici, pe scena, pe bunul meu prieten si pe tatal lor vitreg, pe Cornel Gales.”, a spus primarul comunei.

Vezi si Fiul Ilenei Ciuculete a luat foc! Ce a putut sa spuna dupa ce a fost acuzat ca este interesat doar de averea regretatei lui mame

De celalata parte, insa, sotul Ilenei Ciuculete a urcat pe scena, i-a salutat pe baieti si a facut o declaratie neasteptata: ”Vreau sa spun ca e un moment deosebit, imi aduc aminte ca in 1991 Mugurel a cantat intr-o comuna si a avut succes. ”Ne-am salutat si atat. Mergem mai departe. Nu are nicio legatura, restul problemelor le rezolvam altfel. Nu depinde de noi. I-am urat ”La multi ani. Nu am nimic cu el.”, a spus Mugurel.

”Este un moment frumos si sper sa fie asa mereu. Daca se vrea, este si impacare. Noi ne dorim sa fie bine. Nu am cum sa nu fiu trist.”, a spus Cristi la scurt timp dupa intalnirea cu Gales, noteaza wowbiz.ro.

Dupa scandalul in care a fost implicat, Cornel a batut in retragere: ”Ia baietii, ca nu mai pot. Durerea lui este foarte mare. 26 de ani sa traiesti la un standard, sa fii sotul Ilenei Ciuculete, iar acum sa nu mai stii nimic, mai ales ca toti prietenii lui s-au dat la o parte. Il doare ca nu mai are statutul. Ileana Ciuculete a fost un brand in Romania.”, a spus Silviu Lapadat, organizator de evenimente.

Adauga un comentariu