Stiri si curiozitati

Ce s-a intamplat in noaptea in care a avut loc petrecerea de botez a fetitei Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Publicat: 23 sept. 2019

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt foarte fericiti. Cei doi si-au crestinat fetita in urma cu trei zile.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt parinti, iar acest lucru implica foarte multa responsabilitate! Cei doi si-au crestinat fetita, pe Eva Maria, in cursul zilei de vineri, 20 septembrie. Slujba a fost una de vis, dar nici petrecerea nu s-a lasat mai prejos, fiind organizata intr-o locatie de superlux din Parcul Herastrau.

Chiar si-asa, evenimentul nu a fost lipsit de mici incidente care, intr-un fel sau altul, au contat foarte mult. Elena Udrea si Adrian Alexandrov au fost la un pas sa ramana fara tortul pentru petrecere.

Conform Cancan, in bucataria localului unde se tinea petrecerea de dupa crestinare ar fi avut loc un incident neplacut: tortul ar fi fost scapat pe jos! Elena Udrea a fost instiintata imediat despre acest lucru, dar cu calmitate a rezolvat situatia: a trimis pe altcineva sa aduca un alt tort! Apoi, petrecerea a continuat la fel de frumos ca inainte.

"E crestina! A plans, asa cum ne-am asteptat pentru ca e ora ei de somn… am botezat-o si imi doresc ca toata viata ei sa traiasca in iubirea lui Dumnezeu. E greu s-o bagi in apa fara sa vrea ea, ii era si foame, dar a iesit bine. Am avut emotii foarte mari, dar in primul rand pentru ea. Ii multumesc din suflet ca m-a ales pe mine sa fiu mama ei", a declarat Elena Udrea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit