Secretele istoriei

Ce s-a intamplat in secolul XIII in Valahia?

Publicat: 10 iul. 2013
3
Potrivit istoriei oficiale in anul 1290 un personaj extrem de misterios, ar fi venit din Fagaras, la sud de Carpati intemeind primul stat feudal in zona Pitestiului de astazi, iar acest personaj „misterios” pentru istorici a fost denumit Negru Voda (Thocomerius). Potrivit lui Nicolae Iorga, numele de „Thocomerius” este un nume de origine cumana, adica celebrii invadatori din stepele asiei care impreuna cu otomanii au creat o presiune enorma catre europa care era atunci la acea perioada dominata de imperiul tracilor care era in plina expansiune in Campia Panonica.
Toti voievozii Valahiei au fost de origine Cumana fiind membri invadatori ai hoardei de aur care s-au stabilit aici creand „primul descalecat”
Tema descalecatului este probabil cea mai „controversata” tema din toata istoria poporului roman si o sa intelegeti imediat de ce. Potrivit istoriei oficiale, in secolul XIII, Europa de est a fost ocupata deja de uriasa hoarda de aur a invadatorilor mongoli, o organizatie uriasa mongola, care in Asia, a creat celebrele cnezate, care au fost apoi patronate de casele regale care au dat celebrii tari ai rusiei, pentru ca totul se mosteneste conform traditiei regale din generatie in generatie.
In Romania a fost la fel, dupa ce Thocomerius s-a stabilit aici reusit sa isi faca loc printre geto-daci s-a promulgat drept conducator ai celor aici. Gratie tradatorilor din cadrul geto-dacilor acest lucru s-a derulat si mai repede.
Istoricii cand sint intrebati „cine a fost Negru Voda?”, prefera sa taca malc deoarece daca spun ca a fost Thocomerius, adica un cuman, se da peste cap toata istoria pe care ei au contrafacut-o, mai exact s-ar intelege cine a condus Valahia atata amar de secole!
O alta dovada – Printii Valahiei erau slujitori onesti ai Inaltei Porti Otomane!
O alta dovada pe care am tot aruncat-o eu in fata „istoricilor”, desi acestia refuza cu indarjire sa raspunda coerent si consecvent, este aceea ca Voievozii sau Printii Valahiei erau slujitori onesti ai Inaltei Porti Otomane, ei fiind ALESI CHIAR DE INALTA POARTA OTOMANA.
Voievozii Valahiei dusmani cu Imperiul Otoman? Nici vorba!
De exemplu, voi expune aici niste Printi ai Valahiei care si-au aratat devotamentul si respectul pentru Inalta dar Sublima Poarta Otomana si anume:
1. Printul Mircea cel Mare sau Mircea cel Batran, care ajunsese la un moment dat sa-l sustina in campaniile sale pe „dusmanul” sau Baiazid!
2. Printul Vlad I Uzurpatorul, poarta numele de „uzurpator” deoarece el e considerat si in istoria oficiala un fel de tradator ca „prea era mana in mana cu turcii” ca sa-i citez pe istorici.
3. Printul Vlad al II-lea Dracul, poreclit Diavolul sau Dragonul, a fost tatal lui Dracula. Acesta dupa ce a fost initiat in cadrul Ordinului Dragonului in decembrie 1431, de catre criminalul arzator pe rug de oameni, Sigismund de Luxemburg devenit „sfant imparat roman”, Vlad Dracul in 1432, la un an dupa innobilare, ii conduce in Transilvania pe fratii sai turci, jefuit Brasovul, Sibiul si alte zone importante ale Transilvaniei. El folosindu-se de titlul de cavaler ordona deschiderea portilor Cetatii Caransebesului si cavalerii teutoni ce luptau impotriva pericolului otoman au fost imediat omorati de catre otomani. Pentru toate astea el si-a pierdut imediat titlul de cavaler al ordinului dragonului, fiind expulzat din Societas Dragonistrarum.
4. Printul Vlad al III-lea al Valahiei si Transilvaniei care o sa fie si subiectul, din cauza tatalui sau, el a fost trimis in 1442, imediat invazia otomana din Transilvania, direct la Adrianopole, pe el si pe fratele sau Radu, asa cum stabilise cu sultanul, deci si-a tradat si propriul fiu sau NU!
La varsta de 17 ani, Dracul sustinut de un contingent de trupe turcesti, a preluat tronul Valahiei. Deci observam faptul ca el a fost adus si impus aici de catre turci, se observa clar faptul ca era de-al turcilor el si fratele sau Radu traind chiar la turci.
Deci multumiti-i lui Dracula, pentru ca Valahia a stat 200 de ani sub dominatie Otomana, pana cand a venit Mihai Viteazu, grec de origine si a facut marea unire, alungand din tara pe Otomani, apoi Mihai fiind omorat urmand ca imediat in secolul XVII Romania sa fie ocupata masiv de liniile genealogice ale Fanariotilor, din Fanar, Grecia, care au devenit apoi clasele conducatoare, iar majoritatea partidelor politice au mari legaturi cu acesti „liberali de fanarioti”…
Curtea Regala a Dragonului a fost fondata de preotii din Mendes in jurul anului 2200 i.Ch., continuand sa existe si astazi sub forma Curtii Regale si Imperiale a Suveranitatii Dragonului. Actualul Cancelar al acestei organizatii secrete este autorul Laurence Gardner, iar adresa sa postala este Columba House din Devon, Anglia (Columba = porumbel = Semiramida). Potrivit lui Gardner, numele Dracula inseamna „Fiul lui Dracul”, fiind inspirat de Printul Vlad al III-lea al Transilvaniei-Valahiei, un Cancelar al Curtii Dragonului din secolul XV. Tatal printului era cunoscut sub numele de „Dracul”, adica Draco. Oriunde au ajuns, membrii Fratiei Babiloniene si-au creat scoli ale misterelor cu ajutorul carora au determinat populatia locala sa creada in tot felul de prostii si sa renunte la puterea sa datorita fricii si superstitiilor.
Draco = Dracula
 

Iata in continuare originea povestii lui Dracula, scrisa de autorul irlandez Bram Stoker si publicata in 1897. Dupa cum confirma un documentar difuzat pe History Channel despre Stoker, in orice parte a lumii si in orice moment din istorie au existat mituri si legende despre vampiri care se hranesc cu energia si sangele oamenilor. Sa vedem care sunt principalele elemente, in lumina a ceea ce am citit pana aici. Numele sau este Dracula (constelatia Draco este presupusa baza a descendentilor reptilieni regali) si are titlul de „conte” (simbol al titlurilor purtate de acei descendenti regali si aristocratici „umani”).
Dracula este un vampir (simbol al nevoii reptilienilor din Draco de a bea sange si de a se hrani cu fluidele vitale subtile ale oamenilor), isi schimba forma, apare si dispare la vointa (simbolizand schimbarile de forma ale reptilienilor). Nu suporta lumina soarelui (exact ce afirma Credo si alti autori despre reptilieni si despre micii cenusii). Apare prin „ferestre” (simbol al portalurilor interdimensi-onale prin care entitati reptiliene intra in lumea noastra). Exista foarte multi scriitori si artisti si chiar cercetatori care au dezvaluit elemente ale realitatii existentei reptilienilor prin intermediul artei si al „fictiunii”.
Personajul Iui Stoker se baza in principal pe un om numit Dracula sau Vlad Tepes, domnitor al Valahiei, nu departe de Marea Neagra, in Romania de astazi, aceeasi regiune numita candva Transilvania, locul din care provin cele mai multe legende cu vampiri. Fluviul Dunarea, care curge din Germania pana in Romania, unde se varsa in Marea Neagra, este numele care apare deseori in istoria descendentilor. Se spune ca Vlad Tepes sau Dracula a macelarit zeci de mii de oameni, modalitatea sa preferata de tortura fiind trasul in teapa. De asemenea, ii placea sa stea in mijlocul cadavrelor si isi inmuia painea in sangele lor. Dupa ce infigea teapa in trupul victimei, aceasta era trasa de picioare, care erau legate la glezne cu franghii. Capatul tepei era de obicei uns, fara sa fie insa prea ascutit, pentru a prelungi agonia muribundului. Pentru a evita moartea rapida in cazul in care ar fi fost introdusa prin spate sau prin abdomen, putand atinge astfel un organ vital, teapa era astfel infipta prin sezut. Moartea era lenta si extrem de dureroasa, victimele suportand multe ore sau chiar zile de chin cumplit. Copiii nu erau nici ei scutiti de acest tratament, cel mai adesea fiind asezati pe pieptul mamei lor, si strapunsi astfel impreuna. Tepele erau dispuse in diferite forme geometrice, cele mai des folosite fiind cercurile concentrice. inaltimea sulitei indica rangul victimei, o obsesie a mintii reptiliene pentru ritual.
Cadavrele in descompunere erau lasate acolo timp de cateva luni. Conform documentelor istorice, o armata turca invadatoare a facut speriata cale-ntoarsa cand a dat peste cateva mii de cadavre putrezite, trase in teapa pe malul Dunarii. in 1461, Mohammed II, cuceritorul Constantinopolului, a fost oripilat de cele 20.000 de cadavre putrezite de la marginea capitalei lui Dracula, care era Targoviste. Sultanul a predat subordonatilor sai conducerea ostirilor, iar el s-a intors la Constantinopole.
10.000 de oameni au fost trasi in teapa in orasul transilvanean Sibiu, unde locuise Dracula. In ziua de Sf. Bartolomeu din anul 1459, Dracula a tras in teapa 30.000 de negustori si nu numai in orasul Brasov. Una dintre cele mai renumite sculpturi ale perioadei il arata pe Dracula sarbatorind in mijlocul unei paduri de tepe si de victime, in afara Brasovului, in timp ce un calau cioparteste victimele. Trasul in teapa era tehnica preferata a lui Dracula, dar nu singura modalitate de tortura.
Alte „obiceiuri” sadice ale sale erau infigerea cuielor in cap, taierea mainilor, scoaterea ochilor, strangularea, arderea, taierea nasului si a urechilor, mutilarea organelor sexuale (mai ales la femei), scalparea, jupuirea si fierberea de viu. Nimeni nu era ferit de furia lui Dracula. Victimele sale erau in egala masura femei si copii, tarani si boieri, ambasadori ai puterilor straine si negustori. Vlad Tepes era fiul lui Vlad Dracul, initiat in vechiul Ordin al Dragonului de catre Sfantul imparat Roman Sigismund de Luxemburg in decembrie 1431. Emblema sa era un dragon inaripat asezat pe o cruce. Vlad II, care a fost poreclit Dracul (Diavolul sau Dragonul), purta aceasta emblema, iar pe moneda sa era gravat simbolul dragonului.
Toti membrii ordinului aveau ca blazon un dragon. Vlad Fiul se semna cu numele Draculea sau Draculya („Fiul Diavolului”), care a devenit mai tarziu Dracula, nume ce se traduce prin „fiul celui care avea Ordinul Dragonului”.
Foarte potrivit. Acesta este acelasi Ordin al Dragonului promovat de autorul britanic al „Sf. Graal”, Sir Laurence Gardner. Si pentru a fi in ton cu subiectul, regina Mary sau Mary of Teck, mama regelui George VI si astfel bunica a actualei regine Elizabeth II, este descendenta a unei surori a lui „Dracula”. Nimic mai mult decat o afacere de familie.

sursa:facebook/Romania trezeste-te

Adauga un comentariu