Magazin

Ce s-a intamplat la mormantul Madalinei Manole, la 3 ani de la moartea ei

Publicat: 14 iul. 2013
Editia PDF
14 Oct. 2019

Madalina Manole a alunecat in uitare. La trei ani de la moartea ei, cei care au trecut pe la cimitir sa-i aduca o floare si sa aprinda o lumanare pot fi numarati pe degetele de la o mana…

Astazi se implinesc trei ani de cand Madalina Manole si-a luat viata, otravindu- se cu furadan. Traditia crestina cere sa ne comemoram mortii inaintea datei “plecarii” lor, asa ca ieri ar fi trebuit sa-i vedem pe apropiatii “fetei cu parul de foc” plangand-o la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, unde este inhumata Însa acolo… pustiu.

Parintii cantaretei au facut pomana de trei ani in urma cu o saptamana, iar sotul ei a ales sa mearga la mormant ieri, dar la o ora extrem de matinala, ca sa nu fie vazut de nimeni. Angajatii cimitirului spun ca Petru Mircea a intrat pe poarta la 6.00 dimineata, a depus trei buchete de crizanteme, doua albe si unul galben, a aprins cateva lumanari, iar dupa 10 minute deja pleca. scrie libertatea.ro.

Ieri dimineata, la capataiul Madalinei se aflau doar trei persoane: Daniel Gheorghe, un bun prieten de-al cantaretei, si doi amici de-ai lui, o femeie si un barbat, care l-au insotit pe drumul de la Medgidia la Ploiesti. Ca in fiecare an, in jurul datei de 14 iulie, Daniel a venit la cimitir pentru a depune un tablou cu Madalina, tablou care, spune el, dispare dupa cateva zile.

“In fiecare an aduc un tablou la mormantul Madalinei, dar dispare dupa cateva zile. Nu inteleg cine-l ia si de ce. Sper macar ca-l pastreaza, nu-l arunca”, ne-a spus barbatul. Amicul indragitei cantarete s-a declarat intristat de faptul ca lumea a uitat-o pe Madalina, dar si de faptul ca, dupa trei ani, ea are in continuare un mormant saracacios, fara cruce din marmura.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit