Cancan

Ce s-a întâmplat între Mihai Petre şi Elwira la filmările show-ului de la Antena 1. Îi duce Asia Express la divorț?

Publicat: 05 oct. 2021
Mihai Petre si Elwira Duda la Asia Express
Mihai Petre si Elwira Duda s-au certat in cadrul competitiei Asia Express

Sezonul 4 din Asia Express îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură, iar ediția de duminică seară a fost plină de provocări. Tensiunile și-au pus amprenta asupra concurenților. Mihai Petre și soția sa nu s-au descurcat prea bine la transportatul țiparilor și s-au arătat destul de demoralizați când au văzut la probă trei echipe care le-au dat de înțeles că se află pe ultimele locuri.

„Am ajuns târziu!”, a spus Mihai Petre.

El s-a enervat foarte tare și a început să țipe la Elwira Petre.

„Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci”, a continuat acesta.

„Cearta” minoră dintre cei doi a fost remarcată și de Connect-R.

„Mamă, cum țipă la ea, nu cred! A înnebunit!”, a afirmat cântărețul.

În cele din urmă, Mihai și Elwira Petre au reușit să se urce într-o mașină pentru a ajunge cât mai aproape de destinație.

„Elwira, fii și tu atentă la ce vorbesc, te rog frumos! Deci ăla ne ducea cu mașina rapid acolo”, a adăugat Mihai Petre.

Mihai Petre și soția sa Elwira ar fi câștigat Asia Express!

După o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură, emisiunea Asia Express a început să fie difuzată la Antena 1. Astfel, filmările coordonate de Mona Segall au decurs destul de greu, pandemia punându-le multe bețe în roate. Cei implicați în proiect au fost nevoiți să pornească în aventura vieții lor într-un context total diferit față de anii anteriori. În acest sezon 4, „Drumul Împăraților” traversează mai multe țări de pe continentul asiatic. Traseul concurenților a început în Turcia și a continuat cu Georgia și Azerbaidjan.

Totuși, nici bine nu a început emisiunea Asia Express că s-a și aflat cine ar fi echipa câștigătoare. Astfel, echipa care a ajuns pe primul loc a reușit să-și adjudece marele premiu de 30.000 de euro. Potrivit Cancan.ro, Mihai Petre și Elwira, soția acestuia, au reușit să câștige marea finală a competiției.

În acest sezon, au participat Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora ei, Estera, Patrizia Panglieri şi fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu şi soţia lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, şi, respectiv, Lorelei alături de Zarug. După primele episoade difuzate, telespectatorii şi-au ales deja favoriţii.

Potrivit Cancan.ro, lupta finală s-a dat între cuplul Mihai și Elwira Petre respectiv Cuza și Emy de la Noaptea Târziu. În cele din urmă, Mihai și Elwira Petre au ajuns în fața Irinei Fodor şi au câştigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Adauga un comentariu