Sport

Ce s-ar putea întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă, dacă Parma va retrograda: „Nu se vor vinde ușor”

Publicat: 19 apr. 2021
Dennis Man și Valentin Mihăilă
Având în vedere că Parma este, practic, aproape retrogradată, Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la echipă și în Serie B, pentru a contribui imediat la revenirea în primul eșalon

Parma a pierdut dramatic meciul cu Cagliari, 3-4, deși conducea cu 3-2 în minutul 91, rezultat în urma căruia a căzut deja cu un pas în Serie B. În partida cu Cagliari, Dennis Man a fost din nou unul dintre cei mai activi jucători ai Parmei, reușind golul de 3-1 în minutul 59. Celălalt român din lot, Valentin Mihăilă, revenit după o accidentare ce nu i-a permis să joace runda trecută, a evoluat pe toată durata reprizei secunde, însă n-a reușit o prestație convingătoare, ratând chiar și o șansă mare în prelungiri, la 3-3.

Ce poate urma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează

Având în vedere că Parma este, practic, aproape retrogradată, s-a pus întrebarea ce se va întâmpla cu cei doi jucători români în startul sezonului viitor, când ar putea face obiectul unui transfer la o formație de Serie A, având în vedere că evoluțiile lor au fost peste media echipei în ultimele luni, iar vârstele pe care le au le oferă în continuare o marjă de progres importantă.
Ionuț Chirilă consideră că Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la echipă și în Serie B, pentru a contribui imediat la revenirea în primul eșalon, având în vedere și faptul că salariile celor doi și a altor nume importante din lot nu ar reprezenta o problemă pentru patronat, chiar și în liga a doua.

„Serie B e puternică. Dacă Parma retrogradează și are stabilitate financiară, nu-i va vinde. Va încerca promovarea și dacă revine imediat în Serie A, Man și Mihăilă pot fi protagoniștii unor transferuri importante. Dacă vrei să promovezi, ai nevoie de ei. Am înțeles că este un patron american (n.r.- Kyle Krause), care are o situație foarte solidă, deci nu e o problemă să-i țină. Eu nu cred că se vor vinde atât de de ușor și rapid, cred că vor rămâne pentru continuitate”, a declarat Ionuț Chirilă.

După înfrângerea cu Cagliari, în care Dennis Man a înscris al doilea gol din ultimele trei etape, Parma a rămas pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte. Formația lui Roberto D’Aversa este la cinci puncte în spatele echipei la care joacă Răzvan Marin, de asemenea marcator sâmbătă, ocupanta poziției a 18-a, și la șapte în spatele lui Torino, ocupanta ultimului loc care asigură menținerea, care are și două meciuri mai puțin disputate, cu AS Roma în runda a 31-a și restanța cu Lazio.

Adauga un comentariu