Culinar

Ce să mănânci la micul dejun ca să nu te îngraşi

Publicat: 27 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce să mănânci la micul dejun ca să nu te îngraşi

Micul dejun care nu îngraşă. Urmezi o dietă săracă în carbohidraţi? Descoperă reţetă care conţine puţini carbohidraţi, dar care are un gust excepţional, perfecte pentru mic dejun.

Cu numai cinci ingrediente poţi obţine un preparat delicios, perfect pentru micul dejun. De fapt, ai nevoie de doar două ingrediente de bază: ciuperci şi ouă.

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari portobello, spălate şi fără codiţa
  • 4 ouă mari
  • 1 lingura şi jumătate cu ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 1/2 linguriţă cu piper negru măcinat

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge ciupercile curăţate cu ulei de măsline şi asezonează-le cu jumătate din cantitatea de sare şi piper. Aşază-le într-o tavă întinsă pentru copt. Sparge cu grijă câte un ou în fiecare ciupercă. Presara pe fiecare sarea şi piperul rămase.

Pune la cuptor şi lăsa timp 12-15 minute, până când albuşul de ou s-a coagulat iar ciupercile au devenit moi. Poţi asezona ouăle cu ceapă verde şi mărar proaspăt, tocat mărunt.

Adauga un comentariu