Bizar

Ce sa nu faci cand se trag clopotele la biserica

Publicat: 01 iul. 2019

In traditia populara romaneasca, credinciosii respecta anual tot felul de traditii si superstitii. Cu toate acestea, nu multi oameni stiu sa repecte momentele in care bat clopotele intr-o biserica. Un astfel de moment trebuie sa fie respectat, asadar este bine sa tii cont de cateva reguli de baza atunci cand auzit clopotele unei biserici.Uita de problemele cotidiene
Daca auzi bataia clopotului in timpul zilei, opreste-te pentru un moment din ceea ce faci si acorda-ti cateva minute pentru a medita, potrivit divahair.ro. Gandeste-te mai mult la tine si la cei dragi tie. Acest lucru te va ajuta mult si iti va induce o stare de liniste si echilibru.

Nu da muzica la maximum
In general, clopotele bat duminica, inainte sau in timpul slujbelor. Intr-un astfel de moment, este indicat sa reduci volumul muzicii. Se va instala o atmosfera pasnica, iar asta sa te pregatesti cum se cuvine pentru o noua saptamana.

Nu vorbi urat, nu jigni si nu barfi
Atunci cand bat clopotele, si nu numai, este indicat sa te abtii de altfel de comportamente. Daca ai adunat ceva tensiune in ultima vreme sau esti nervoasa, mai bine asculta bataia clopotului de la biserica pentru ca vei reusi sa scapi de emotiile negative.

Nu-ti saruta iubitul!
Daca esti in preajma iubitului si ai auzit bataia clopotelor, ar fi mai bine sa eviti gesturile intime. Poti sa lasi asta pentru mai tarziu. Este un semn de respect pentru ceea ce semnifica acel sunet. De obicei, clopotele bat pentru un motiv bine intemeiat. Acestea pot sa anunte un eveniment religios sau un necaz petrecut in familia cuiva, ori alunga, potrivit unor credinte, un fenomen extrem – grindina, furtuni.
Dincolo de semnificatia religioasa a bataii clopotului, aceasta reprezinta un semnal pentru fiecare om, asa ca trebuie sa il respecti.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit