Viata de cuplu

Ce sa nu faci daca vrei sa cuceresti un barbat

Publicat: 13 feb. 2019

In comunicarea cu barbatii este bine sa cunosti anumite aspecte pentru a nu-l face sa creada ca  facut o greseala intalnindu-se cu tine. Iata care sunt acestea:

Nu-ti pierde individualitatea. Adesea, noi femeile, pentru a place barbatului, incepem sa traim in tot sensul cuvantului nu viata noatra, ci a barbatului pe care vrem sa-l cucerim. A dori sa ii placi acestuia este un lucru firesc, insa tine mereu minte, ca tu trebuie sa fii unica in viata lui. Nu te schimba, crezand ca lui ii vei placea mai mult intr-un fel sau altul, fii doar tu insati!

Nu da comenzi barbatului. Ar un total dezastru! In nici intr-un caz nu ii comanda ce trebuie si ce nu trebuie sa faca, ce haine sa poarte, cum sa se tunda etc. Cu cat mai mult ii vei impune anumite lucruri, cu atat mai putin barbat va deveni in feleul impus de tine, dimpotriva, efectl s-ar putetea sa fie chiar contrariu. Barbatii (si recunoaste ca si noi femeile!) uram pur si simplu cand cineva ne impune sa avem un anumit comportament sau sa facem un lucru pe care nu ni-l dorim. Incearca mai bine sa-i sugerezi ceva de genul Ai vazut ultimul tip de jeansi de la firma X? Arata super si toti sunt innebuniti dupa acel model.. Vei fi surpinsa sa constati ca, urmatoarea data cand va veti intalni, va fi imbracat chiar cu acel model de jeansi.

Nu cere prea mult. Nu cere sa ti se dea mai multa atentie, sa ti se dea explicatii despre unde si cu cine a fost, de ce a intarziat, de ce nu te-a luat si pe tine la evenimentul dat etc. Daca nu aveti o relatie de prea mult timp, risti ca acea intalnire sa fie ultima. Daca aveti o relatie de mai lunga durata, sa nu te mire ca ea va incepe sa scartaie. Nu trebuie sa il controlezi, sau cel putin nu o face vizibil, pe fata! Nu avea mereu pretentii fata de acesta! De ce nu incerci mai bine sa-l rogi frumos Mi-ar fi placut ca seara aceasta sa stam mai mult impreuna. Dar, daca trebuie sa pleci, poate data viitoare…
Iar daca  pana acum ai procedat asa, combinand comportamentul de soacra cu cel de anchetator, si cu toate acestea mai este inca cu tine, poti sa te feliciti, ai alaturi un barbat extrem de rabdator! Dar sa stiica si rabdarea are limite. Si totul este o chestiune de timp…

Nu-i permite sa fie grosolan fata de tine. M-am gandit mult inainte de a scrie acest ultim sfat, deoarece nimanui nu trebuie sa-i permiti sa fie grosolan cu tine, nu doar barbatului cu care te vezi. Asadar, nu ii permite niciodata barbatului cu care te vezi sau ai deja o relatie sa te insulte sau sa se comporte grosolan cu tine. Daca s-a intamplat deja acest lucru, arata-ti cu proxima ocazie nemultumirea  fata de cele spuse sau intamplate. Daca lucurile date continua, atunci ar trebui sa cauti un barbat care sa te respecte cu adevarat.
 

Studio Videochat Iasiloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit