News Flash:

Ce sa pui in apa in care fierbi ouale de Paste, ca sa se curete foarte repede si frumos. Trucul pe care foarte putine femei il stiu

20 Aprilie 2019
10748 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Trucul ascuns de marile gospodine! Ce sa pui in apa in care fierbi ouale de Paste, ca sa se curete foarte repede si frumos! Un ingredient banal pe care il ai in bucatarie si nici nu il folosesti! Stiai?

Trucul ascuns de marile gospodine! Ce sa pui in apa in care fierbi ouale de Paste, ca sa se curete foarte repede si frumos! Un ingredient banal pe care il ai in bucatarie si nici nu il folosesti! Stiai?

Pe langa faptul ca ajuta la detoxifierea organismului si la mentinerea greutatii corporale, lamaile au o serie de proprietati mai putin cunoscute la gatit. Una dintre acestea este fierberea corecta a oualor.

Sucul de lamaie este secretul din spatele unor oua fierte foarte bine, dar care raman cu coaja intacta, chiar daca au fost tinute mai mult timp la temperaturi ridicate. Tot ce trebuie sa faci este sa ungi ouale crude cu zeama de lamaie, inainte sa le pui la fiert. Vei observa cum coaja acestora nu se va mai crapa in timpul fierberii.

De asemenea, zeama de lamaie se foloseste si pentru a decoji mai usor ouale fierte. In acest caz, trebuie sa torni o lingurita de suc de lamaie in apa in care fierbi ouale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trucul ascuns gospodine fierbi ouale paste ingredient banal bucatarie
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2019 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 21 queries | Mysql time :0.027093 (s)