Stiri

Ce salariu are astazi Simona Gherghe la Antena 1 si de ce nu a acceptat-o Pro Tv

Publicat: 28 sept. 2018

Simona Gherghe este una dintre cele mai de succes vedete ale Antenei 1. Aceasta a reusit sa transforme "Acces Direct", in cea mai urmarita emisiune a postului de televiziune, iar lipiciul ei la la public a fost recompensat de sefii trustului de presa.

Simona este absolventa a Facultatii de Filologie din Iasi si mereu si-a dorit sa faca televiziune. Prima data si-a incercat norocul la Pro Tv, dar cei pe care i-a intalnit acolo i-au spus ca nu este telegenica si au indrumat-o catre radio, unde a activat timp de 4 ani. Apoi a ajuns la Antena 1, unde a progresat pas cu pas, pana cand a ajuns sa aiba propria emisiunea de succes.

"Se deschisese Pro TV Iasi si cautau prezentator de stiri si m-am dus la casting, erau vreo 500 de fete si am ramas vreo zece si cel care era producatorul stirilor mi-a zis dupa ce am dat proba ca nu sunt telegenica, dar ca am voce buna si as putea sa fac radio. Si uite asa dupa aceea mi-a ramas in cap asta si am intrat la radio. Am facut mai intai patru ani de radio si mi-am mai incercat inca o data norocul in televiziune, de data asta la Antena 1 Iasi si cei de acolo m-au placut si asta a fost",  a povestit Simona Gherghe intr-un interviu pentru ciao.ro.

Conform surselor din piata media, Simona Gherghe ar incasa un salariu lunar de la Antena 1 de 7.000 – 8.000 euro lunar, dar care ajunge uneori chiar la 10.000, datorita bonusurilor pe care le incaseaza pentru performantele pe care le face, audienta fiind una considerabila.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit