Cancan

Ce salariu are Cove la PRO TV? Colegul Adelei Popescu nu sta deloc rău la capitolul finanţe

Publicat: 18 sept. 2020
ce salariu are Cove la PRO TV
Ce salariu are Cove la PRO TV. Acesta incaseaza lunar sume consistente de bani

Toată lumea ştie că în televiziune se câştigă bine. Însă puţin sunt cei care ştiu cu adevărat ce salariu are Cove la PRO TV. Gabriel Coveșeanu, colegul Adelei Popescu de la emisiunea Vorbeşte Lumea stă foarte bine la capitolul finanţe. Pe lângă banii frumoşi de la PRO TV, acesta încasează lunar sume consistente din diverse colaborări.

Cove a devenit cunoscut încă de pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la emisiunea ‘Surprize, Surprize’. În prezent, pe lângă jobul de prezentator la PRO TV, el este şi manager al Teatrului ‘Ion Creanga’. Pe lângă acestea, se mai adaugă şi diverse colaborări care îi rotunjesc conturile. Cei mai mulţi bani îi încasează, însă, din televiziune.

Ce salariu are Cove la PRO TV?

Potrivit declaraţiei sale de avere, colegul Adelei Popescu este proprietarul a trei terenuri intravilane şi două apartamente în Capitală. Pentru că este manager la teatru încasează un salariu anual de 106269 lei, iar din televiziune, aproximativ 182014 lei.

‘Am două joburi. Cum se termină emisiunea „Vorbeşte lumea”, merg în altă parte şi o iau de la capăt. Mă ocup în prezent de Teatrul „Ion Creangă”. Majoritatea teatrelor, inclusiv noi, ne-am adaptat. O să avem o stagiune estivală, nişte spectacole în grădinile Eliad, e un amfiteatru unde pot intra în jur de 30-35 de spectatori. Se păstrează distanţarea, este în aer liber’, povestea prezentatorul tv pentru Libertatea.

În plus, Cove a raportat şi alte venituri suplimentare, obţinute din colaborări: 31000 lei, 14500 lei, 11400 lei, 5000 lei şi 1750 lei. Per total, Gabriel Coveseanu încasează în jur de 351933 lei pe an, scrie stirilekanald.ro.

În schimb, soţia lui Cove câştiga mult mai puţin decât el. Florentina este cadru medical şi este angajată la un spital de urgenţă din Capitală. Pe lună, ea încasează 3500 lei pe lună, iar venitul anual este de 42050 lei.

Are conturile pline

Tot în cea mai recentă declaraţie de avere, bărbatul a trecut şi o motocicletă şi un scuter, ultimul achiziţionat în 2019. În conturi, el deţine 185000 lei, ambele deschise în 2017.

Gabriel Coveșeanu are o familie frumoasă! Din 2013, el este căsătorit cu Florentina Ene şi au împreună un băiat, Mihai Răzvan. Prezentatorul tv a mai fost însurat înainte, cu Maria Movileanu, dar căsnicia nu a durat decât un an, destrămându-se în 2010. Din mariajul anterior, el mai are un băiat, pe Bogdan Matei.

‘Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viaţa lui, amândoi eram implicaţi într-o altă relaţie. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am şi căsătorit şi am şi divorţat. Apoi ne-am reîntâlnit în acelaşi cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o aşa cu paşi timizi şi totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp impreuna’, povestea în urmă cu ceva timp Gabriel Coveșeanu despre mariajul cu Florentina.

Lora a recunoscut adevărul despre Vorbeşte lumea

În vârstă de 36 de ani, Lora a recunoscut în cadrul unui interviu că a întârziat la una dintre ediţiile de la “Vorbeşte lumea”, ajungând la serviciu cu doar cinci minute înainte ca emisiunea să intre în direct, la TV. Astfel, în 300 de secunde, prezentatoarea de la Pro TV a fost machiată, a îmbrăcat ţinută pe care o avea pregătită şi a trebuit să citească şi subiectele principale.

În timpul declaraţiilor, artistă a dezvăluit că nu s-a gândit că poate fi atât de greu să prezinţi o emisiune în direct, care rulează la o oră apropiată prânzului, însă, ea este nevoită să se trezească de dimineaţă. Totuşi… noul job al Lorei are şi beneficii; unul dintre ele fiind acela că o deconectează de la alte lucruri, potrivit mărturisirilor făcute chiar de ea. Prezentatoarea şi colegul ei, Cove, ţin telespectatorii în faţa ecranului timp de aproape 3 ore de emisie.

Adauga un comentariu