Stiri

Ce salariu primeste sotia lui Calin Popescu Tariceanu. Scrie negru pe alb in ultima declaratie de avere

Publicat: 24 sept. 2018
14

Sunt mari sanse ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sa candideze la alegerile prezidentiale, asadar sotia sa ar putea fi prima doamna a Romaniei. Daca despre Carmen Iohannis toata lumea stie ca este profesoara de engleza la un liceu din Sibiu, ei bine, despre ultima sotie a fostului premier se stiu putine.

Declaratia de avere a lui Calin Popescu Tariceanu din anul 2016 arata ca Loredana Moise, partenera sa de viata, lucra ca designer vestimentar in cadrul companiei Gimo Com SRL, iar salariul era unul derizoriu, de doar 1.000 de lei pe luna.

Ultima declaratie de avere a presedintelui Senatului arata ca sotia sa a evoluat, insa nu pe masura asteptarilor, cel putin nu din punct de vedere financiar. Ea a inregistrat un venit anual de 32.960 lei, ceea ce inseamna 2.746 lei pe luna.

Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit cu Loredana Moise in anul 2013 si este cea de-a cincea sotie a sa. Cu 26 de ani mai tanara, frumoasa sotie i-a daruit presedintelui Senatului un baietel la doar un an dupa nunta.
Adauga un comentariu