Sport

Ce sansa pentru Ciprian Marica! Va avea parte de un transfer total neasteptat

Publicat: 02 oct. 2016

Ciprian Marica ar putea sa îsi gaseasca o formatie pe ultima suta de metri. Românul este în atentia lui Palermo, formatie din prima liga italiana. Desi s-a discutat intens pe seama faptului ca atacantul român de 31 de ani s-ar putea retrage, foarte putine formatii fiind interesate de el în conditiile accidentarilor din ultimii ani, Marica ar putea primi o sansa nesperata înca din aceasta toamna.

Palermo, formatie aflata pe locul 18 în Serie A, sufera teribil în ofensiva, marcând doar trei goluri în cele sase etape scurse pâna acum. Noul antrenor, De Zerbi, fost jucator la CFR Cluj, urmareste mai multi atacanti si va lua o decizie în cel mai scurt timp, noteaza cittacorriere.com.

Pe lânga Marica, în atentia lui Palermo mai sunt alti atacanti cu nume în fotbalul mondial, si ei liberi de contract: Marouane Chamakh (aflat în probe la WBA) si Kevin Kuranyi (în negocieri cu Stuttgart). Singurul jucator care a evoluat la potential normal în ofensiva lui Palermo în acest sezon a fost Nestorovski. Acum, staff-ul tehnic si conducerea îi cauta o pereche în atac, iar Marica ar putea fi solutia câstigatoare. La începutul lui septembrie, Marica a fost aproape de Torino, o alta formatie din Serie A. În cele din urma cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun.

Marica, un fotbalist cu La Liga sau Bundesliga în CV, nu a evoluat pâna acum în prima liga italiana.loading...

Adauga un comentariu