Magazin

Ce se intampla atunci cand pui usturoi sub perna in fiecare noapte. Efectul este INCREDIBIL

Publicat: 05 mai 2016
1
Dupa cum stiti, usturoiul este unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta. Este plin de nutrienti avand multe beneficii asupra corpului nostru. De aceea ar trebui sa consumati usturoi in fiecare zi. Puteti folosi acest ingredient pentru a trata diferite boli, precum: bolile de ficat, trateaza caderea parului, purifica sangele si curata arterele, ajuta la indepartarea racelii, este foarte util in a scapa de problemele respiratorii, etc.
Stiati ca Egiptenii mestecau usturoi crud datorita antibioticului puternic si proprietatilor medicale, in timp ce construiau piramidele? Cel mai puternic compus gasit in usturoi este alicina. Poti sa ii cresti puterea atunci cand strivesti usturoiul, insa atunci cand il vei gati il vei distruge. De aceea trebuie strivit, lasat 15 minute si mai apoi consumat.
De ce trebuie sa pui usturoi sub perna ?
Probabil ati auzit de persoane care isi pun usturoi sub perna inainte de culcare, pentru a-si imbunatati somnul. Alti oameni isi pun usturoi in buzunar drept amuleta norocoasa si pentru a elimina energiile negative. De aceea este indicat sa va puneti usturoi sub perna iniante de a va culca. Va va ajuta sa obtineti un somn mult mai linistit si va elimina toate energiile negative care va inconjoara. Incercati acest lucru in fiecare noapte si veti observa o schimbare majora in viata de zi cu zi.
Adauga un comentariu