Scena artistica din Romania

Ce se intampla cu Florin Piersic? De ce nu mai vine marele actor la spectacolele din tara!

Publicat: 14 ian. 2018
3

Problemele de sanatate si varsta par sa isi spun cuvantul si in cazul lui Florin Piersic! Marele actor a ajuns sa refuze show-uri prin diverse colturi ale tarii, iar in ultima vreme a preferat sa ramana doar in zona Clujului.

Ce se intampla cu Florin Piersic? De o buna bucata de timp, actorul nu mai este vazut la spectacole prin tara, iar motivele par a fi legate de starea lui de sanatate.

Surse din preajma vedetei sustin ca deplasarea pe care a avut-o in decembrie, la Copenhaga, a fost una obositoare si l-a afectat putin pe artist.

"Piersic este activ si vrea sa ramana pe scena si pana la 100 de ani daca se poate. Numai ca, pentru a-si doza efortul, el este obligat sa nu se mai plimbe intruna prin tara sau strainatate. Intr-un final, a inteles si el lucrul acesta si a lasat-o mai usor cu plecarile. A realizat probabil, cand a fost in Danemarca, pentru un spectacol, cat de greu ii este sa se deplaseze pe distante lungi. Poate tocmai de aceea, a si refuzat anumite oferte de Sarbatori si a ramas in Cluj. A spus ca ii este greu sa mearga cu avionul. O sa faca doar exceptii, cand va zbura in Canada si America, acolo unde are un public si prieteni aparte. In tara insa, va refuza sa se duca pe distante mari, sanatatea nu ii mai permite", au dezvaluit apropiati de-ai lui Florin Piersic.

Magda Catone, chinuita de griji si ganduri? Cum arata acum actrita – Foto

Magda Catone apare rar la televizor, prefera sa se concentreze pe cariera sa de actrita! Putina lume stie, insa, ce mai face acum actrita care a fost casatorita cu regretatul Serban Ionescu.

Exista si vedete din Romania care nu isi cumpara haine din mall. Magda Catone, de exemplu.

Paparazzii WOWbiz.ro au filmat-o pe o straduta de cartier! Actrita si-a parcat masina in apropiere de un magazin din zona, a intrat si, jumatate de ora mai tarziu, a iesit fara sa fi cumparat ceva!

Fosta sotie a lui Serban Ionescu a intrat in magazin, a tot probat haine, dar la iesire, surpriza! nu a cumparat nimic!

Dupa sesiunea prin magazine, ce putea sa faca Magda Catone? Ca de obicei s-a dus la teatru.

De remarcat mina preocupata a Magdei Catone. In permanenta a stat incruntata, chiar suparata, a parut preocupata de ganduri si de griji!

Vezi imagini AICI
Adauga un comentariu