Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Gabriela Prisăcariu la șase luni de la naștere. Vedeta a luat o decizie importantă în privința fiului său

Publicat: 05 mart. 2022
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbizul autohton

La șase luni de când a născut, Gabriela Prisăcariu spune că deja se resimte fizic. Pentru a-i face fiului un nou obicei, vedeta a luat acum o decizie importantă.

Gabriela Prisăcariu trăiește cea mai frumoasă parte a vieții de când a adus pe lume primul ei copil. Însă, odată cu ”job-ul” de mamă, pentru model au venit și marile responsabilități, greutăți, dar și bucuriile pe măsură.

De când are acasă un pui de om, soția lui Dani Oțil și-a luat în serios rolul de părinte și timp de șase luni nu s-a dezlipit de pruncul său.

Gabriela Prisăcariu, decizie radicală în privința fiului ei 

Însă acum, pentru că de jumătate de an Luca este ”intrusul” din dormitorul matrimonial, a venit și momentul culminant în familia Oțil.

Conform spuselor Gabrielei, băiatul ei este acum destul de mare încât să doarmă singurel, motiv pentru care Luca a avut parte de prima sa noapte dormită în pătuț, în camera sa. Bineînțeles, că miucțul a fost monitorizat constant de mama sa, care, oră de oră, a făcut drumuri între camera părinților și cea a copilului.

„Prima noapte cu bebelușul în altă cameră a fost ciudată. Am făcut ture, n-am dormit. Mi se părea că se sufocă, se întoarce pe burtică, eu îmi fac prea multe griji. Face șase luni și până acum a dormit numai cu mine în pat, așa mi-am dorit. Aseara mi-a venit de 100 de ori să merg să-l iau cu mine în pat. Copilul era bine mersi, dar mama… Să vedem dacă mă ține și în seara asta”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Ei bine, dacă cel mic doarme acum singurel, până la momentul în care este așezat în pătuț, Gabriela Prisăcariu spune că este un drum lung și anevoios.

Asta pentru că până nu de mult, Luca Tiago era un răsfățat. Micuțul adormea doar legănat în brațe, ceea ce, odată cu creșterea sa, a devenit un lucru destul de greu de realizat.

Tânăra mămică mărturisește că greutatea lui Luca îi dă acum mari dureri de spate.

”Iar cu adormitul este o altă poveste. De ieri experimentăm ceva nou. Până acum el era adormit numai în brațe, plimbat. Dar se face greu și spatele meu nu mai poate. Așa că de ieri am început să-l pun în pătuțul luni, la trei ore de la ultimul somn, îi pun o melodie, se mai foiește, mai plânge și până la urmă adoarme”, a mai adăugat soția matinalului.

Cu două reușite în palmares, pentru că Luca a adormit în pătuț și a dormit singur, Gabriela Prisăcariu spune că acum, la șase luni ale copilului, a învățat o lecție importantă.

Din punctul ei de vedere, ca părinte, în fața copilului, nu trebuie să îți arăți slăbiciunea, în caz că vrei să duci la bun sfârșit o ”misiune imposibilă” în creșterea și educația acestuia.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea- că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu ”, a concluzionat modelul.
Adauga un comentariu