Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Nicolae Duduianu după ce a făcut infarct? Informații de ultimă oră

Publicat: 05 aug. 2020

După ce a aflat de moartea fiului său, Duduianu Senior a făcut infarct. Iată cum se simte acum tatăl lui Emi Pian. Aflat la Penitenciarul Rahova din aprilie 2020, Duduianu a fost condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în februarie anul trecut. La aflarea veștii că Emi a murit după ce a fost înjunghiat la barbut, interlopul a suferit un șoc și a făcut infarct. Surse din apropierea familiei ne-au declarat că, deși au făcut solicitări oficiale, nu au putut lua legătura cu Nicolae Duduianu.

Pian Senior va merge la funeraliile fiului

Totuși, impact.ro scrie că Pian Senior se simte suficient de bine cât să participe la înmormântarea fiului său. Duduianu ar fi făcut o solicitare oficială către Penitenciarul Rahova, care i-ar fi aprobat o permisie de șase ore pentru a merge la funeralii. Până la această oră, ANP nu a infirmat sau confirmat solicitarea făcută de Pian Senior.

Cum se înțelegea, de fapt, Emi Pian cu Florin Salam. Manelistul a făcut dezvăluiri emoționante

S-a aflat cum se înțelegea, de fapt, Emi Pian cu Florin Salam! Celebrul manelist a făcut totul public. Astăzi, toți cei care au vrut să-și ia „rămas-bun” de la Emi Pian au venit în curtea casei sale. Acolo, membrii familiei liderului clanului Duduianu au organizat un priveghi cu fast, la care au fost invitatați lăutari și maneliști celebri, veniți să cânte în memoria lui Florin Mototolea.

La priveghi a luat parte și bunul său prieten Florin Salam, care este și acum șocat de moartea lui Emi Pian. Faimosul manelist a făcut și câteva declarații exlusive pentru „Antena Stars”, vorbind printre altele și despre modul în care se înțelegea el cu liderul clanului Duduianu.

Cum se înțelegea, de fapt, Emi Pian cu Florin Salam

Deși au existat mai multe zvonuri cum că între Florin Salam și Emi Pian au existat diverse neînțelegeri, faimosul cântăreț a făcut lumină în legătură cu acest subiect, spunând că nu a avut niciodată probleme cu familia Duduianu.

„Eu am spus, eu cu această familie, de la cumătrul Emi, Dumnezeu să-l odihnească, până la tot ce înseamnă familia Duduianu, eu nu am avut probleme cu ei. Eu cu oamenii ăștia mă cunosc de mic, le-am botezat copiii, îi respect, am mâncat cu ei la masă”, a spus Florin Salam pentru „Antena Stars”.

Celebrul manelist a făcut totul public

În continuare, Florin Salam a ținut să sublinieze faptul că între el și familia Duduianu există o relație bazată pe iubire și respect. Ba mai mult, manelistul a mărturisit faptul că acești oameni l-au protejat și l-au iubit.

„Eu cu oamenii ăștia mă respect și mă iubesc. Și să înțeleagă presa pentru totdeauana: oamenii ăștia nu mi-au făcut rău, oamenii ăștia m-au protejat și m-au iubit”, a mai adăugat artistul.

Liderul clanului Duduianu a murit

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Adauga un comentariu