Cancan

Ce se întâmpla cu Pepe şi Raluca după divorţ. Ce decizie au luat aceştia

Publicat: 13 nov. 2020
Pepe si Raluca Pastra la o nunta
Ce se întâmpla cu Pepe şi Raluca după divorţ, cum a evoluat relaţia celor doi?

Ce se întâmpla cu Pepe şi Raluca după divorţ, cum a evoluat relaţia celor doi? O sursă apropiată a declarat pentru cancan.ro ca relaţia dintre cei doi a devenit una de părinţi full-time. Chiar dacă se afla în contact mereu, aceştia discuta doar despre copii.

Pepe declara că ciuda divorțului, el și Raluca vor păstra o relație cât se poate de civilizată, de dragul copiilor.

Ce se întâmpla cu Pepe şi Raluca după divorţ

O sursă apropiată a declarat pentru cancan.ro ca relaţia dintre cei doi a devenit una de părinţi full-time.

„Nu este ceva simplu, nu e un motiv de bucurie pentru niciunul dintre ei faptul că s-au despărțit. E o perioadă dificilă pentru amândoi, mai ales că au format un cuplu atât de mult timp. Dar important este că sunt bine și ei și copii, că lucrurile sunt bine puse la punct, bine discutate și respectate.

Ei discută aproape zilnic, la telefon sau chiar față în față. E adevărat, discută despre cele două fetițe, amândoi sunt implicați la maximum în creșterea și educarea lor. Dar, din ce am înțeles, Pepe și Raluca se înțeleg mai bine ca în ultimele luni, chiar sunt amândoi foarte relaxați cu privire la relația lor, nu mai sunt tensionați când sunt față în față, nu mai apar reproșuri.

Și Pepe, și Raluca, au decis, de fapt, să se despartă pentru că situația lor să nu le afecteze pe fetițe, iar acum, cum nu mai stau împreună, se înțeleg că la început. Eu, sincer, și acum cred că, până la urmă, se vor împăca dacă vor trece peste problemele care i-au despărțit, e clar că țin enorm unul la celălalt”, a spus sursa.

Ce sumă au cei doi de împărţit

După divorţ Pepe şi Raluca au ajuns la partaj. Potrivit unor surse, cei doi au de împărţit o avere de aproximativ 1.500.000 de euro.

Pe lista de partaj se regăsesc următoarele bunuri: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Măcăn de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Pe lângă partaj, cei doi vor fi nevoiţi să discute şi despre suma pentru pensia alimentară, foştii soţi având două fetiţe.

Pepe a anunțat, pe canalul său de YouTube, că mariajul cu Raluca Pastramă a ajuns la final.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe la acel moment.

Adauga un comentariu