Magazin

Ce se intampla daca consumi zilnic cate un catel de usturoi cu lapte prins

Publicat: 30 apr. 2014
1

Usturoiul se foloseste in alimentatie si in tratamente de peste 5000 de ani.  Alaturi de ceapa, este si azi pe masa taranilor, ca „insotitor” nelipsit in mancaruri, carora le da un gust deosebit, ca remedii terapeutice (cele mai raspandite sunt tinctura, sucul, siropul si maceratul de usturoi), cu rezultate deosebite in intarirea imunitatii, pentru tratarea bolilor aparatului respirator si prevenirea aterosclerozei.

Citeste si La ce te poate ajuta COAJA DE CEAPA. Nu te asteptai la acest raspuns

Nu numai ca previne tromboza, dar ajuta si la dizolvarea cheagurilor de sange. Sucul proaspat distruge virusul gripei, regleaza functionarea inimii, previne infarctul miocardului si favorizeaza regenerarea tesuturilor. Usturoiul trebuie consumat crud, multe componente terapeutice ale sale disparand in timpul fierberii.

Citeste si Mergi la gratar de 1 Mai? Iata cum poti pregati carnea intr-un mod sanatos

Usturoiul se adauga in salate, in sucurile de legume (rosii, castraveti, telina etc.), in ciorbe racite (dar nu mai mult de 10 ml), sub forma de mujdei. Pentru conservarea sucului de usturoi se amesteca cantitatea de suc cu o cantitate egala de alcool dublu rafinat si cu 10 parti de apa distilata.

Citeste si Scapa de durerile de urechi cu ajutorul remediilor naturiste

Pentru prevenirea aparitiei si raspandirii unei game largi de afectiuni este suficienta consumarea zilnica a unui catel de usturoi, cu 150 ml lapte prins, sau 25 ml de tinctura de usturoi.

Sursa: obiectiv.info





Adauga un comentariu