Bizar

Ce se intampla daca pui o moneda de 50 de bani intr-un colt din casa – Multi oameni au zis ca acest truc chiar functioneaza

Publicat: 06 feb. 2018

Se spune ca o casa amenajata in stil Feng Shui aduce foarte multe beneficii celor care locuiesc in ea. Locuinta va fi invadata de energii pozitive daca va fi amenajata asa cum trebuie, iar acest lucru va aduce prosperitate si reusita pe toate planurile. Inclusiv aspectul financiar poate fi influentat. Iata ce trebuie sa faci: in fiecare camera, privind de la intrarea in incapere, pune cate o moneda de 50 de bani in coltul cel mai indepartat din stanga.

Daca faci asta vei avea un trai decent, lipsit de grija zilei de maine. Explicatia este simpla: acolo este coltul banilor, iar numarul 5 este unul dintre cele mai benefice pe plan financiar.

Trucuri Feng Shui care atrag banii

Spatiul in care locuiesti poate fi impartit in 9 zone de influenta, ceea ce in Feng Shui se numeste harta Ba-Ghua. Zona Sud-Est este responsabila de bogatie, bani, avere si prosperitate. Pentru a afla care zona a casei corespunde acestui sectori,imparte spatiul in 9 careuri egale,3 pe fiecare latura,stand cu fata spre Nord,iar apoi cu ajutorul unei busole afla care este sectorul Sud-Est. Prin imbinarea celor 5 elemente de baza in Feng Shui,si anume lemn,foc,pamant,apa si metal,vei crea un mediu perfect care te va ajuta sa atragi prosperitatea si norocul financiar.

Monedele chinezesti, simbolul prosperitatii

In acest sector al casei ar trebui sa iti amplasezi biroul,sa tii actele de contabilitate, cecurile si banii. De asemenea,pentru o situatie materiala in crestere,pentru castiguri si acumulari financiara,pentru o viata prospera, este bine sa pui in acest sector monede chinezesti legate cu ata rosie. De asemenea,in sectorul Sud-Vest este bine sa amplasezi plante si flori,mici copacei de apartament,bonsai,clopotei din bambus sau imagini reprezentand copaci,plante,peisaje din natura,deoarece toate acestea sunt simboluri ale prosperitatii.

Elementul Apa te scapa de problemele financiare

In perioadele cu probleme financiare sau in cazul in care doresti o marire salariala,amplifica zona cu obiecte ce reprezinta elementul apa. O mica fantana improvizata,un acvariu cu pesti sunt cateva elemente care te vor ajuta sa atragi prosperitate. Totodata,poti opta pentru obiecte ondulate,precum valurile,sau pentru imagini acvatice (fotografii,tablouri),oglinzi,sticla sau materiale transparente si usoare. In jurul obiectelor care simbolizeaza elementul apa trebuie asezate doar obiecte din metal,deoarece acesta amplifica puterile primului element.

Evita obiectele ce reprezinta elementul Foc

Daca pui accentul pe bani si prosperitate, nu incarca acest sector cu obiecte ce reprezinta elementul foc (obiecte de culoare rosie,matase,materiale sintetice,desene cu geometrie abstracta),pentru ca distrug efectele metalului,element care amplifica puterea apei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit