Actualitate

Ce se intampla daca torni colorant alimentar in bazinul de la toaleta. Pare curios dar asta te ajuta sa economisesti multi bani

Publicat: 12 iul. 2018
17

O batrana a observat cum acul de la apometru se tot invarte, desi ea a inchis toti robinetii de la apa din casa. Asa ca a luat la verificat toata instalatia de apa iar in cele din urma a ajuns la bazinul de la toaleta.

Aici, la prima vedere, totul parea in regula, dar cand s-a uitat mai atenta a observat ca apa din bazin picura aproape insesizabil.

Astfel, nu a vrut sa cheme un instalator pana nu era sigura ca problema vine de acolo. Asa ca s-a folosit de un mic truc pe care i-l spusese o prietena. A turnat colorant alimentar in bazin, foarte putin, atat cat apa sa-si schimbe doar un pic culoarea.

A asteptat 15 minute, apoi a verificat din nou. Apa din vasul de WC devenise albastra, ceea ce inseamna ca scurgerile erau serioase, asadar bazinul era defect. Daca apa din vasul de WC nu si-ar mai fi modificat culoarea, recipientul nu ar fi trebuit reparat, nici inlocuit. Astfel, cu ajutorul unui colorant alimentar, batrana a aflat cat de stricat este bazinul de la toaleta.

Totodata, ea a reusit sa scape de petele depuse pe vasul toaletei, pe care nu reusea sa le inlature cu niciun produs de curatare. Astfel, a incercat un truc ieftin dar eficient pe care il avea la indemana in bucatarie!

Batrana a dezvaluit ca produsul care a ajutat-o sa sa scape de murdaria din toaleta nu contine chimicale. Ea a turnat in toaleta praf de limonada si a explicat ca acidul citric din ea ajuta la eliminarea petelor.

Adauga un comentariu