Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă, de fapt, cu Iulia Vântur și Salman Khan. De ce de află vedeta în România de câteva luni

Publicat: 31 iul. 2021
colaj iulia vantur si salman khan
Iulia Vântur s-a întors din India în perioada Sărbătorilor Pascale, iar de atunci a rămas în țară

În ultima perioadă au circulat tot mai mult zvonuri despre faptul că Iulia Vântur și Salman Khan ar fi pus punct relației. Ipotezele despărțirii au fost alimentate de faptul că vedeta se află de mai multe luni în țară. În realitate, se pare nu este vorba despre nicio despărțire, ci despre niște probleme legale ce au ținut-o pe Iulia Vântur mai mult în România.

Iulia Vântur s-a întors din India în perioada Sărbătorilor Pascale, iar de atunci a rămas în țară. Aceasta s-a bucurat de timpul petrecut cu familie și cu cei dragi, chiar și-a sărbătorit și ziua de naștere aici. Toate aceste lucruri, șederea prelungită în țară a vedetei, le-au dat multora de bănuit și au presupus că totul se datorează unei despărțiri. Însă, se pare că relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan merge perfect.

Motivul pentru care vizita Iuliei Vântur s-a prelungit în România ține de unele probleme legale. Se pare că, vedeta s-a întors în țară deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani, iar procesul este destul de greoi.

În anul 2016, Iulia Vântur a stat în România aproape 3 luni, tot din aceeași cauză. Deși impresarul ei din India făcea eforturi majore pentru a rezolva situația, Iulia tot nu reușea să-și obțină viza de muncă.

Iulia Vântur se bucură de timpul petrecut în România

Iulia Vânturi a venit în România pentru a petrece Paștele alături de familie și a știut de la început că șederea ei în țară o să fie destul de lungă. Însă, vedeta a mărturisit că acest lucru nu o deranjează și că se bucură că va putea petrece mai mult timp alături de ce dragi.

„Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. Eu tot timpul veneam în fugă. De data asta nu am anunțat pe nimeni că vin. Știau doar prietenele mele că vin. Am stat aproape 2 zile în pijamale, lucru pe care nu l-am făcut de ani de zile.”, a declarat Iulia Vântur.

 

Tags:
Adauga un comentariu