Scena artistica din Romania

Ce se intampla in aceste momente in cabina in care se schimba Stela Popescu! Toata lumea este ingrozita! Nimeni nu mai poate intra acolo

Publicat: 16 sept. 2018

Anul trecut, la finele lunii noiembrie, lumea showbiz-ului romanesc a ramas mai saraca! Marea vedeta a scenei teatrului de revista, Stela Popescu, inceta din viata, intr-un mod surprinzator, in casa ei din Capitala!

Toti admiratorii Stelei Popescu au fost, atunci, distrusi de durere, si multi au condus-o pe ultimul drum, in ciuda vremii vitrege de afara! In plus, colegii sai au fost si ei afectati! La Teatrul Constantin Tanase, acolo unde regretata artista a fost vedeta aproape intreaga viata, i s-a facut si un colt special, pe care lumea sa il poata vizita! Culmea, nici in cabina de machiaj, scaunul nu i-a fost luat, semn ca s-a dorit sa i se respecte memoria!

Stela Popescu a murit in urma cu aproape un an! Ce se intampla insa in cabina ei in aceste momente! "Artistii evita locul"

Totusi la 10 luni distanta, situatia pare ca s-a schimbat! Incet, incet, alti actori mai tineri au dorit sa ii ia locul Stelei Popescu la teatru si, fireste, au incercat sa ocupe cabina actritei! Insa, nu a fost deloc usor, ba chiar din spusele persoanelor din zona, imposibil!

“Este un sentiment ciudat! Stela Popescu a murit in urma cu aproape un an, dar in locul in care ea se schimba pentru a urca pe scena nu poate sta nimeni. Este o energie de neinteles si parca si totul se misca. E un fel de teama in aer, sincer, de aceea, artistii prefera sa isi aleaga alte zone in care sa se aranjeze”, au dezvaluit persoane din institutia de cultura.loading...

Adauga un comentariu