Magazin

Ce se intampla in dormitoarele regale: de la 700 de sotii la 3 femei pe noapte

Publicat: 30 sept. 2011
Poate ca cele mai neobisnuite povesti sau legende despre sex sunt cele care vin direct din dormitoarele regale. De la cele 700 de sotii legitime ale Regelui Solomon, la povestea regelui saudit King Ibn-Saud, despre care se spune ca dormea in fiecare seara cu câte trei femei, inca de la vârsta de 11 ani, o parte din misterele ascunse in dormitoarele regale sunt dezvaluite.
Solomon a fost cel mai intelept si totusi cel mai „fierbinte” rege al evreilor. El a domnit patruzeci de ani timp in care, in conformitate cu Vechiul Testament, el „a iubit multe femei ciudate”. A avut 700 de sotii si 300 de amante. Se crede ca esecul lui de a avea un singur mostenitor a fost pedeapsa lui Dumnezeu pentru promiscuitatea lui, potrivit Realitatea TV.
Ramses al II-lea, al treilea rege al dinastiei a XIX-a a Egiptului, a avut una dintre cele mai lungi domnii din istoria Egiptului. Dupa doua mariaje, lucrurile s-au complicat. El s-a casatorit cu sora sa cea mai mica, Henutmire, si cu trei din cele patru fiice, Bin-tameth, Meritamen si Nebettawi. Între lupte si construirea statuilor care-l intruchipau, Ramses a gasit timp si pentru a satisface 200 de concubine. 96 de copii au rezultat in urma acestei indeletniciri. Întâmplator sau nu, numele sau a ajuns sa reprezinte azi un brand de prezervativ.
Ibn-Saud, primul monarh din Arabia Saudita se culca cu trei femei diferite in fiecare noapte, de la vârsta de 11 ani pâna când a murit, in 1953. El a avut circa 42 fii si 125 de fiice cu 22 neveste. S-a casatorit in mai mult de 30 de triburi, unind efectiv noua sa tara in pat. Datorita tatalui lor fondator, astazi exista aproximativ 20.000 de printi sauditi.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit