Local

Ce se întâmplă în PNL? Liberalul Cătălin Moroșan şi-a dat demisia

Publicat: 22 ian. 2020

Demisie de ultim moment. Celebrul ieşean Cătălin Moroșan şi-a prezentat demisia din Biroul Politic Local al Partidul Naţional Liberal, Organizația Iași. Momentan nu se cunosc motivele pentru care au dus la această demisie răsunătoare, dar liberalii vor fi afectaţi extrem de tare la capitolul imagine, Moroșan reprezentând un stâlp din acest punct de vedere.

Vom reveni cu detalii!loading...

Comentarii
  • Daca astia sunt „stalpul” imaginii unei tari, e grav!!! Din punctul meu de vedere nici-o pierdere. Nu vad utilitatea marii imagini: pumni in cap si picioare-n gura…

  • Vaiii cum asa, pai nu pe FB indemna lumea sa voteze PNL el si toti cei de la K1, si cine Nu dadea like sau share nu mai erau vazut de bine! Si acuma oare ce nuni s a mai dat si MANIPULEAZĂ lumea si tineretu? Oare toti suntem. Prosti??? Imi e scarba pe politicieji si pe „curve”!

  • Pai vrea sa se inscrie in PSD, numai ca pierde banii de la functia de consilier. Visa la PNL sa candideze la deputati, dar el uita ca politica e cu 2 fete? Si negociaza acuma cu cine apuca, probabils ar linge si LA PSD! ASA se aude in targ!

  • Ăai si-a dat seama ce tampenii fac astia si a plecat omul. Sunt varza astia, sunt pusi pe distrus institutiile statului, tot ceea ce merge bine, in viziunea lor batranii, pensionarii sunt o povara, o paria a societatii, pentru ei doar multinationalele reprezinta ceva , pentru ca in fapt ei reprezinta doar interesele anumitor privati, mari companii si multinationale. In rest, nimic altceva. Sa nu mai vb de anumiti membrii ai pnl local. Ce istoric au.

Adauga un comentariu