Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă între Vulpița și Jador? Aceștia au avut o întâlnire explozivă

Publicat: 22 mai 2020

Ce se întâmplă între Vulpița și Jador? Au de gând să lanseze un hit împreună? Jador, mai sincer ca niciodată la adresa Veronicăi! Ce a declarat manelistul? De când au început să se dueleze pentru locul 1 în trending, toată lumea se întreabă dacă între Veronica și Jador va exista vreodată vreo colaborare. Astăzi, după ce s-au întâlnit și s-au îmbrățișat cu patos, cei doi au fost întrebați de reporterii Antena Stars dacă au de gând să lanseze ceva împreună. Jador a preluat cuvântul și a dat cărțile pe față!

”Dar cum pot să-mi permit eu să fac o colaborare cu un om care e locul 1 și-n România, și-n Germania? Nu îmi permit să fac eu, cu un artist atât de mare! Atât de cunoscut! Și care a provocat atât de multă vâlvă la noi în România! Nu e normal?!”, au fost laudele aduse la adresa Vulpiței de către Jador.

Și așa cum vă imagineați, Vulpi era toată numai un zâmbet, din moment ce rivalul ei o ridica în slăvi. În plus, ca să facă pe dura, imediat după ce Jador a lăudat-o, Veronica i-a dat mâna și i-a zis că.. pleacă?

”Hai, îmi pare bine că te-am cunoscut”, a zis ea. Desigur că și manelistul i-a întors gestul. ”Mulțumesc, Veronica, că ai venit să mă cunoști! Ești o drăguță! O să te urmăresc și-ți dau și like!”, a adăugat el.
Adauga un comentariu